14. helmikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 6/16 (+MY DAY -VIDEO)

neula ystis

Heissan ja ihanaa ystävänpäivää teille ihan jokaiselle! Tänään taas totuttuun tapaan hypätään hetkeksi menneisyyden junaan, ja käydään katsomassa, mitä kulunut viikko piti sisällään. Kuvasin perjantailta my day -videon, jonka linkitän taas tuonne loppuun. Tällä kertaa kuvaamisen hoidin puhelimellani, joten kertokaahan mitä mieltä ootte; onko puhelimella kuvatun videon laatu liian huono, vai jaksatteko jatkossakin välillä katsella puhelimella kuvattuja videoita? :-) 

Viikon artisti: Viikon artistin tittelin vastaanottaa tällä kertaa Olavi Uusivirta, jolta ilmestyi juuri uusi levy, joka kantaa nimeä Olavi. Olavi on soinut kuulokkeissani jo yläasteen alkutaipaleella, josta on aikaa nyt sellainen kymmenisen vuotta (hui!), ja siitä asti olen kuunnellut epäsäännöllisen säännöllisesti hänen musiikkiaan. Jotenkin Olavi aina onnistuu ylittämään odotukset, ja niin kävi nytkin, sillä Olavi-albumi on täyttä kultaa!

Viikon biisi: Oikeastaan mikä tahansa äsken mainitsemani levyn biiseistä olisi voinut voittaa viikon biisin tittelin, mutta ettei tästä listauksesta tulisi pelkkää Olavia, annetaan tämä titteli toiselle mahtavalle artistille ja hänen uudelle biisilleen. Eli viikon biisi -tittelin saa Prinssi Jusuf uudella kappaleellaan Nauhat auki! Biisi saa mut hyvälle tuulelle ja lähes pakottaa jammailemaan tahtiinsa. Ulos mennään, nauhat auki, koska stressi on paha tauti... 

Viikon piristys: Teidän kommenttinne edelliseen postaukseeni! Oli kiva huomata, että ei se kommentoimattomuus johdukaan mun huonoista postauksistani, hahah. Ja kiva, että niin moni otti haasteen vastaan, piristetään yhdessä toisiakin bloggaajia!

Viikon mukavin asia: En nyt keksinyt parempaa nimeä tälle tittelille, mutta viikon mukavimmat asiat olivat ensin äitini käynti Tampereella maanantaina, ja sitten siskoni Katjan muutaman päivän kestävä vierailu meillä. Nykyään ei näe enää niin usein perhettä, joten on aina mukava, kun joku heistä tulee tänne tai me menemme Pohjanmaalle käymään.

Viikon tubettaja: Löysin muutama viikko sitten taas uuden Youtube-käyttäjän, jota seurata, ja hän on Paulette. Tykkään hänen tavastaan tehdä videoita, ne ovat jotenkin niin erilaisia kuin muiden videot, ja visuaalisesti todella kauniita. Jos tahdotte tutustua hänen videoihinsa, pääsette niihin t ä s t ä!

Viikon kohu: Kukaan tuskin on välttynyt tämän viikon kohulta, joka saatiin aikaiseksi Sannin uuden biisin nimestä, jossa siis esiintyy kirosana. En nyt oikein ymmärtänyt, miten tästäkin saatiin kohu aikaiseksi, koska eihän tämä ole ensimmäinen kerta, kun suomalaisissa kappaleissa ärräpäät lentelee, mutta näköjään kaikesta sitä saa kohun aikaiseksi. Muhun tuo kyseinen biisi ei uponnut, eikä olisi uponnut, vaikka siinä ei kiroiltu olisikaan.

Viikon satunnainen uutisotsikko: Pariskunta tapasi Snapchatissa ja kihlautui Skypessä ( I l t a l e h t i ). Nathan ja Gabrielle Treweek tutustui Snapchatissa, josta he etenivät keskustelemaan Skypen välityksellä. Nathan kosi Gabriellea Skypessä, ja lähetti kihlasormuksen postilla. Myöhemmin, kun he tapasivat ensimmäistä kertaa livenä, Nathan kosi uudelleen, ja parin kuukauden päästä he menivät naimisiin. Nathanin perhe seurasi häitä Skypen välityksellä. Haha, no mikäs siinä! :-D

Siinäpä ne viikon tittelit olikin. Tässä vielä tämä my day -video, olkaa hyvät!Minkälainen viikko sulla on ollut?

10 kommenttia:

 1. Pitääkö ne ☔ palauttaakin joskus takas kirjastoon.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan samoin kuin kirjatkin, kuukauden saa pitää lainassa :-)

   Poista
 2. Ei se videon laatu häirinnyt, mutta joissakin kohdissa puhe kuului aika huonosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, harmi! Editoidessa se kuului ainakin ihan hyvin. Toki onhan tuo puhelimen mikki paljon huonompi kuin kamerassa... Pitää vaan yrittää puhua kovaa, jos puhelimella kuvaan jatkossa :-D

   Poista
 3. Kiva video taas :) Eikä haittaa jos välillä tulee kännyllä kuvattuja vaikka kivempi onkin kattoa parempi laatuista :) Ja hei hyvää ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) No mua vähän itseä ärsyttää tuo laatu, kuvittelin et se olis parempi :-D Että varmasti enemmän tuun kuvaamaan kameralla. Kiitos samoin! :-)

   Poista
 4. Kiva video! Eikä laatukaan ainakaan minun mielestäni ollut mitenkään huono :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mua itseäni se vähän häiritsee, mutta pääasiahan se on, että katselijoita ei häiritse!

   Poista
 5. Olipas kivan erilaisesti toteutettu postaus, tällasia ei usein näekään! ja ei ollut yhtään liian huono laatu, hyvin pystyi videota seuraamaan noinkin:)

  suvimyllymaki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! :-) Ja hyvä, ettei laatu häirinnyt, mä itse taidan olla vaan liian kriittinen :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)