21. helmikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 7/16

pollo pollo2

Joka viikko mun täytyy miettiä pitkään ja sitten vielä tarkistaa, että onko nyt tosiaan jo viikko se-ja-se. Tälläkään viikolla en millään meinannut uskoa, että on jo viikko seitsemän, mutta pakko se oli sitten uskoa, kun oli ensin tarkistanut blogista, että tätä ennen on tosiaan tullut jo kuusi viikkokatsausta, ja laskenut viikot kalenterista. Huh huh. No ei kai siinä, mennään katsauksen pariin!

Viikon biisi: Oikeastaan tämä on ennemminkin tämän hetken biisi, sillä ensimmäistä kertaa kiinnitän siihen huomiota juuri nyt, mutta kuulostaa niin kivalta, että suosiolla heitetään viikon biisiksikin. Kyseessä on siis DNCE:n biisi nimeltään Cake by the Ocean. En tiedä, mikä tässä kappaleessa viehättää, mutta nyt on sellainen fiilis, että voisin kuunnella tätä tunteja repeatilla. Hyvän mielen kappale!

Viikon kohokohta: Tätä viikkoa piristi ehdottomasti isosiskomme Niinan vierailu meillä. Niina kävi nyt ensimmäistä kertaa täällä meidän asunnossamme ja oli kyllä kiva nähdä ja jutella kunnolla pitkästä aikaa. Viimeksi näimme jouluna, mutta silloin oli paikalla niin paljon muitakin, ettei hirveästi kerennyt kunnolla juttelemaan.

Viikon some: Tämän vuoden aikana, ja erityisesti tällä viikolla, olen arvostanut yhä enemmän Twitteriä. Musta tuntuu, ettei suomalaiset oikein tajua sen somen hienoutta, kun niin harvat sitä aktiivisesti käyttää, mutta mun mielestäni se on ihan loistava väylä keskustella ihmisten kanssa. Ja esimerkiksi The Voice of Finlandin katselu olisi noin tuhat kertaa tylsempää, jos ei katselun lomassa selaisi muiden kommentteja Twitteristä! Sehän on vähän, kuin katselisi suurella porukalla yhdessä telkkaria, ja jokainen kertoisi oman mielipiteensä meneillään olevasta esityksestä. 

Viikon piristys: Ehdottomasti alkuviikon aurinkoiset päivät! Miten paljon energiaa ja hyvää mieltä voikaan saada siitä, että ulkona vaihteeksi paistaa aurinko, edes hetken! Toivottavasti niitä on luvassa myös ensi viikolla.

Viikon paras uutinen mulle: Sain ilmaisliput mulle ja Tarulle Teit meistä kauniin -leffan ennakkonäytökseen, ja oon niin onnellinen siitä! Apulanta on ollut mukana mun elämässäni jo monet vuodet, ja heti kun kuulin, että leffa on tekeillä, olin varma, että tahdon nähdä sen. Ja mikä parasta, Roope Salminen näyttelee siinä!

Millainen viikko sulla oli?

4 kommenttia:

 1. Ihana pöllökoru :>

  VastaaPoista
 2. Ootko ostanut pöllökorun mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukontorin Radiokirppikseltä :-) Luulen, että nää on käsintehtyjä, kun siellä oli monia erilaisia, oikeestaan koko pöytä oli täynnä koruja. Tää makso 3,50€, ei paha mun mielestäni! :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)