28. helmikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 8/16 (+MY DAY -VIDEO)

salad purkka

Se olisi sitten helmikuu viittä vaille taputeltuna! Tästä kuukaudesta en todennäköisesti tee sellaista kuukauden suosikit -postausta, kuin tammikuusta, sillä tässä kuussa en ole juuri mitään ostanut, eikä suosikeita ole päässyt kertymään. Katsotaan, jos maaliskuusta taas sitten tekisin. Postauksen lopusta löytyy taas tuttuun tapaan my day -video, jonka kuvasin perjantaina.

Maanantaina Katja muutti viikoksi luoksemme asumaan koulunsa takia. Menimme Tarun kanssa Katjaa vastaan Tullintorille, ja kävimme samalla ensimmäistä kertaa siellä sijaitsevalla East Asia Mart -kaupassa, jossa siis myydään aasialaisia ruokatarvikkeita ja herkkuja. Mukaan lähti jos jonkinmoista ruokatarviketta, muun muassa todella hyvää currymaustetta sekä mungpapunuudeleita. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tuohon kauppaan, jos Tullintorin liepeille on asiaa!

Tiistaina kuvasin videon, jolla maistelin tuolta Aasia marketista ostettuja tuotteita, mutta en ole siihen videoon yhtään tyytyväinen. En tiedä, tulenko koskaan laittamaan sitä videota mihinkään... Kuvasin myös väärin kuullut laulunsanat -videon, jonka julkaisinkin heti, kun sain sen valmiiksi. Tiistaina kävimme myös kiertämässä näitä vähän erikoisempia kauppoja, kuten Suklaapuotia, Viron herkkukauppaa ja toista Aasia markettia. Loppuilta meni telkkaria katsellessa ja kisaillessa, että kuka arvaa ensimmäisenä kuunneltavan biisin nimen ja esittäjän.

Keskiviikkona unelmista tuli totta, ja sain vihdoinkin uuden kameran. Koko ilta meni sitten siihen, että ihailin kameraani ja opettelin sen käyttöä, haha!

Torstaina oli pakko päästä hehkuttamaan uutta kameraani teille, joten kirjoitin postauksen aiheesta. Kun Katja pääsi koulusta, kävimme Raxissa syömässä ja kiertelimme Koskarin kauppoja. Tai oikeastaan se meni niin, että Katja kierteli, ja minä ja Taru odottelimme, haha! Loppuilta kului telkkarin ääressä, kun katsoimme The Voice of Finlandin sekä Enbuske, Veitola & Salminen Liven.

Perjantain tapahtumat näkyykin aika hyvin tuosta videolta, mutta lyhyesti sanottuna saattelimme Katjan juna-asemalle, kävimme kahvilla ja menimme elokuviin. Kävimme katsomassa Äkkilähtö -elokuvan, ja mä ainakin tykkäsin! Jos suomalaiset komediat iskee, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Perjantaina kaaduin myös ensimmäisen kerran tälle talvea, ja nyt polveni on erittäin kipeä ja mustelmilla.

Lauantaina lojuin vain kotona, sillä jalkani oli niin kipeä, etten jaksanut lähteä kävelemään sen kanssa. Lauantai-ilta meni telkkarin ääressä jännittäen UMK:n finaalia, ja nyt täytyy myöntää, että olin väärässä! Mähän veikkasin, että Cristal Snow voittaisi finaalin, mutta pieleen meni. Ei kyllä haittaa ollenkaan, että olin väärässä, sillä oma suosikkini Sandhja vei potin kotiin!

Sunnuntai todennäköisesti kuluu samalla tavoin, kuin lauantaikin, eli levätessä ja hoidellessa jalkaa kuntoon, ettei seuraava viikko kuluisi täysin kotona maaten. Nyt julkaisen tämän postauksen, ja heitän tähän alle vielä perjantain my day -videon! 


Mitä tykkäsitte tästä vähän erilaisesta viikkokatsauksesta? :-)

8 kommenttia:

 1. Oli aika yllättävä pistejako eilen umkssa, sillä mäkin olisin arvannut että Cristal voittais, mutta eihän se ollut lähelläkään! :o Anyway Sandhja oli munkin suosikki, ajattelin vaan ettei se välttis Suomessa pärjäis ihan noin hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Oon parina viime vuotena arvannut ensikuulemalta voittajan, mut tällä kertaa meni pikkuisen pieleen :-D Mut Sandhja on loistava valinta!

   Poista
 2. Laita se aasialaisjuttuvideo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en oikein tiedä... Enhän mä julkaise blogipostauksiakaan joihin en oo tyytyväinen, niin tuntuis tyhmältä julkaista se video, josta oon jo nyt sitä mieltä etten halua sitä julkaista.

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta viikolta (: mä jos tekisin tälläsen, jokaisessa lukisi vaan että olin töissä. Oi uusi kamera<3 mäkin niin haluaisin uuden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, loppujen lopuksi enhän mä oikein mitään tehnyt koko viikon aikana :-D No mut oo onnellinen, että sulla on töitä! :-) Ja jee, oon niin onnellinen tästä kamerasta, niin kauan oon haaveillut tällaisesta pienestä, joka kulkee helposti mukana :-)

   Poista
 4. En kestä rakastan sun videoita :DD

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)