13. maaliskuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 10/16

12556

Noin vain on mennyt ensimmäiset kymmenen viikkoa tätä vuotta! Miettikää, että enää neljä samanmoista, niin ollaankin jo joulussa. Huh huh! No, mutta keskitytäänpä nyt nykyaikaan eikä tulevaisuuteen.

Viikon ajatus: Yllä olevaan kuvaan viitaten, kenellä muka on aikaa pedata sänkynsä joka päivä? No ei vaan, vaikka multakin aikaa löytyy enemmän kuin tarpeeksi, jostain syystä sängyn petaaminen on sellainen homma, joka jää useimmiten tekemättä, vaikka muuten pitäisinkin asuntoni järjestyksessä.

Viikon biisi: En olisi uskonut, että tykkäisin näin paljon Elastisen ja Lauri Tähkän yhteisbiisistä, mutta pakko se on myöntää! Viikon biisin tittelin lunastaa siis Elastinen feat. -ohjelmasta tuttu kappale Lempo, jossa siis on mukana myös Lauri Tähkä. Kuuntelin tätä jo ennen kuin näin ohjelman, ja silloinkin tykkäsin siitä, mutta jakson nähtyäni se kolahti jotenkin vielä kovemmin. Siitä saakka on jalajallajalajalajallavei raikunut tässä asunnossa.

Viikon sarja: Tulipa taas kerran katsottua yhdeltä istumalta koko sarja. Tällä kertaa kyseessä oli Au pairit Australiassa, jonka katsoin Yle Areenasta. Jostain syystä sarja oli erittäin koukuttava, vaikka pakko se on todeta, kuten Twitteriinkin jo kirjoitin, että en ole ikinä pyöritellyt silmiäni niin paljon pienen ajan sisällä, kuin tuota sarjaa katsoessani. Loistoviihdettä, mutta tuskin tulisin itse heidän kanssaan toimeen...

Viikon kohu: Tämän nyt varmasti kaikki arvaavat, eli tietenkin Axl Smithin kotivideot. Siitä asti, kun Axl julkaisi Jook Joint TV:n Youtube-kanavalla selitysvideonsa, asia on pyörinyt iltapäivälehtien otsikoissa. Axlin Youtube-video on tällä hetkellä Suomen Nousussa -listalla ensimmäisenä. No, ehkä uusi viikko tuo mukanaan uusia kohuja, ja iltapäivälehtien sivuilta löytyy muitakin uutisia kuin tämä.

Viikon Youtube-kanava: Tällä viikolla olen viihdyttänyt itseäni - minkäs muunkaan kuin - kissavideoiden parissa! Taru löysi viime sunnuntaina Talking Kitty Cat -kanavan, ja nyt lähes kaikki kanavan videot katsottuani on pakko todeta, että Youtuben kuningas on löytynyt! Niin hauskoja ja taitavasti tehtyjä videoita, että oksat pois!

Viikon video: Viikon video löytyy tuolta edellisessä kohdassa mainitulta Youtube-kanavalta, mutta tämä on niin täyttä kultaa, että se ansaitsee oman tittelinsä. Hyvät naiset ja herrat, tässä linkki Youtuben parhaimpaan videoon: klick!

Viikon piristys: Tätä viikkoa piristi ehdottomasti Carl-Gustaf Severin vierailu Tampereen helluntaiseurakunnassa. En tiedä, olenko koskaan nauranut kirkossa niin paljoa, sillä mun posket olivat ihan kipeänä sen kaiken hymyilemisen jälkeen.

Viikon Twitter-tili: Parina iltana olen huvittanut itseäni lukemalla nimimerkin RoopeJaba twiittejä. Tilin kaikki twiitit alkavat sanoin "Roope Salminen on sellainen jäbä..." ja loppu saattaa sisältää ihan mitä tahansa. Vaikka aluksi twiitit saattavat kuulostaa ilkeiltä, uskon, että ne on pilke silmäkulmassa kirjoitettuja, ja kirjoittajana on luultavasti joku Roopen ystävä ellei jopa Roope itse. No, ainakin maittavat naurut olen sieltä saanut, kirjoitti ne kuka vaan!

Minkälainen viikko teillä on ollut? :-)

2 kommenttia:

  1. Eikä toi Talking Kitty Cat-kanava! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo oon viettänyt sen parissa ehkä vähän liikaakin aikaa lähipäivinä :-D

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)