6. maaliskuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 9/16 (+MY WEEK -VIDEO)

fanta tikkari

Heipä hei ystäväiseni, ja tervetuloa jälleen viikkokatsauksen pariin. Tällä kertaa kuvasin my day -videon sijaan my week -videon, johon keräsin pätkiä elämästäni kuluneen viikon ajalta. Ensin ajattelin, että julkaisen vain sen tänään ilman sen kummempia höpinöitä, mutta lopulta päätin jakaa myös viikon tittelit! 

Viikon bändi: Viikon bändin tittelin lunastaa tällä kertaa bändi, jota olen kuunnellut monen monta vuotta jo, ja olenpa heistä yhden postauksenkin joskus kirjoittanut ( k l i c k ), eli iki-ihana kls! Olen kuunnellut tällä viikolla kls:ää paljon, koska pääsen taas pitkästä aikaa heidän keikalleen pääsiäisenä, ja sitä odotellessa on kiva fiilistellä heidän musiikkiaan kotioloissa. 

Viikon tubettaja: Löysin tällä viikolla jälleen uuden tubettajan, jota seurata, ja pakkohan sitä on mainostaa teillekin! Hänet löytää Youtubesta nimimerkin WeeklyDokke takaa. Ihailen Doken positiivista ja energistä asennetta sekä iloa, joka varmasti tarttuu videon välityksellä katsojaan. Kannattaa käydä tutustumassa hänen kanavaansa, pääsette sinne t ä s t ä !

Viikon sarja: Kyllä, olen taas addiktoitunut uuteen sarjaan, haha! Se sarjahan on siis The Carrie Diaries, josta on valitettavasti enää pari jaksoa jäljellä. Typerää muuten, että sarja lopetettiin toisen tuotantokauden jälkeen, eli juuri silloin, kun on pahiten päässyt addiktoitumaan... Kiinnostaisiko teitä muuten sellainen "näitä katson Netflixistä" -tyylinen postaus?

Viikon polttava puheenaihe: Käsi ylös te, jotka olette välttyneet kuulemasta Leonardo DiCaprion Oscar-voitosta? Sitähän minäkin... Ennen gaalaa joka paikka oli täynnä niitä "voittaakohan Leonardo tänä vuonna" -juttuja, ja kun voitti, sosiaaliset mediat täyttyivät kuvista ja memeistä, joissa kerrottiin, että hän todella voitti. Okei, hieno homma, mutta jätettäisiinkö se asia jo rauhaan.

Viikon ihmetys: Olin maanantaina työkkärin järjestämässä info-päivässä, ja hiukan ihmetytti, kun siellä info-tilaisuudessa oli vartija?! Ei Seinäjoen työkkärin järjestämissä jutuissa ikinä ole mitään vartijoita ollut, mutta ilmeisesti täällä se on ihan normaalia? Onko työttömät niin uhkaavia vai, haha?

Viikon keksintö: Teimme eräänä päivänä Tarun kanssa tortillaa ruoaksi, eikä meillä ollut muita kasviksia sinne, kuin kurkkua ja tomaattia, enkä minä oikein tomaatista pidä. Muistin kuitenkin, että jääkaapissa on muutama porkkana, joten päätin raastaa niitä tortillan väliin. Se sopi todella hyvin sinne, ainakin kun lihana oli jauhelihaa ja pekonia. Kannattaa kokeilla!

Mitä sulle jäi päällimmäisenä mieleen tästä viikosta? :-)

12 kommenttia:

 1. Toi loppu videosta tuli vähän yllätyksenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--D Kauan mietin et kehtaanko ees julkasta, mut Taru sano et kehtaa :-D

   Poista
 2. Mä rakastan sun videjä!! XDD erityisesti näitä loppuja! :D

  VastaaPoista
 3. Tää Tampere on kato niin hurja paikka, että tarvitaan työkkäriinkin vaksit pitämään kuria ;) No ei vaan, oliskohan siellä sitte aiemmin ollu jotain häppeninkiä ja sen takia varautuivat? TOSIN vakseja olen nähny siellä melkein joka kerta, kun käyn jotain papereita jättämässä, eli tiedä sitten!?

  Mulle tulee joka kerta enempi ja enempi mieli tehdä itekkin videoita, kun näitä sun videoita kattoo! Ja hauska jotenkin ite Tamperelaisena nähdä toisen ihmisen näkökulmasta nurkkia ja paikkoja :) Toistan itteäni, mutta hyvä ja hauska video oli taas :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ilmeisesti! :-D Tuntuu, että täällä muutenkin joka puolella on vartijoita, ei Seinäjoella niitä ihan jatkuvasti näe! Tai jos näkeekin, niin ne yleensä on tyyliin ABC:n kassalla töissä :-D

   Jee, kiva kuulla! Tee ihmeessä, tähän hommaan jää ihan koukkuun :-) Mä kans tykkään katella tamperelaisten videoita, kun näkee niin eri tavalla paikat niiden kautta :-) Esim. Miisan ja Thesunnysvlogin videoita tulee katottua usein. Ja jeee, kiitos paljon! :-)

   Poista
 4. Sun videot saa aina hyvälle tuulelle ja kiva kun teet niitä niin usein :3 Ja jee, kls on ihan paras! <3

  VastaaPoista
 5. Mä voin nostaa käden ylös. Multa on mennyt kyllä täysin tuollaiset uutiset ohi ;) ja varmaan usein menee ohi paljon tärkeämpikin uutinen. Kiva video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä veikkaan, että niitä on siellä sunkin Facebookin etusivulla pyörinyt, et oo vaan kiinnittänyt niihin huomiota :-D Tattista!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)