29. huhtikuuta 2016

"NO MUTTA HUPSISTA"


Näin mä ajattelin, kun tajusin mitä oli tapahtunut. No mutta hupsista, kuinkas tässä nyt näin kävi - taas. Tuntuu, että tämä tulos on enemmän sääntö kuin poikkeus nykyään aina, kun yritän tehdä jotain uutta hiuksilleni. Ei vain onnistu, kerta kaikkiaan, kuten voitte tämän postauksen kuvistakin päätellä. Avataanpa tätä asiaa hieman.

hhups

Jotkut teistä on saattaneet katsoa my day -videoni sunnuntailta, jossa valitin, etten sitten millään saa hiuksistani kauniita, kylmänvaaleita blondeja, vaan ne aina jäävät keltaisiksi, mitä tahansa niille teenkin. Yritin pelastaa hiukseni keltaisuudelta tekemällä tällä kertaa hieman tujumman sävytteen, jolla oli tarkoitus taittaa keltaisuus pois. Sekoitin siis muutaman tipan kylmänsävyistä violettia suoraväriä ja pari painallusta hopeashampoota pariin desiin hoitoainetta, ja levitin sen kosteisiin hiuksiini. Pesun jälkeen reaktioni oli aika lailla tämän kuvan kaltainen:

hups

Järkyttävät. Edestä hiukseni olivat violetit, muualta vaaleat, osasta vielä kellertävätkin. Pesin hiukseni uudestaan shampoolla, että pahimmat violetit lähtisi edes hieman. Kuivana hiukseni eivät näyttäneet enää niin hirveiltä, mutta olivat kuitenkin yhä erittäin epätasaiset. Muutaman päivän kituuttelin niillä hiuksilla, kunnes tänään yritin pelastaa tilannetta.

hhhups

Tein samanlaisen seoksen, kuin aiemminkin, mutta tällä kertaa iskin sen kuivaan tukkaan. Yritin levittää mahdollisimman tasaisesti värin ja no... Tällaiset näistä nyt sitten tuli. Violetit. Hupsista. Väri ei ole vieläkään tasainen, mutta huomattavasti parempi, kuin ensimmäisellä sävytyskerralla. Ja kyllähän tämä violetti kuluu pesussa, eikö? 

hupsista

En ole vielä päättänyt, mitä mieltä itsekään olen näistä hiuksista. Tavallaan nämä ei ole niin pahat, kuin voisi olla, mutta kun tarkoitus kuitenkin oli, että hiuksista tulisi valkoiset, ei violetit. Mutta niin kai se on, että ihminen voi luopua suoraväreistä, mutta suoravärit eivät luovu ihmisestä. Eikun?! :-D

Mitä mieltä ootte, onko nämä järkyttävät vai ihan kivat? :-) Ja teenkö näille vielä jotain (mitä?), vai annanko olla tällaisena?

16 kommenttia:

 1. Uh on noi kyllä kivat tuolleenkin <3 Mutta tietysti jos sitä valkoista tavoittelit niin se voisi ehkä sopia paremmin eikä tuo sävy nyt satu olemaan lähelläkään haluaamasi tulosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valkoista tavoittelin, mutta tokihan tiesin jo ennen toista sävytyskertaa, ettei niistä nyt ihan valkoisia tule :-D En vaan osaa päättää onko nää kivat vai ei... :-D

   Poista
 2. Kivathan noi on!! Tosin ehkä, jos meinaat noi violetit pitää, niin vielä voisi tasata väriä, mutta ei näytä lilat hiukset sulla ollenkaan huonolta :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, en tajua miten se noin epätasaisesti tarttuu, koska sitä keltasta oli vaan tyvessä, mutta näissä taas menee vähän kuin raitoina noi vaaleat kohdat :-D Mutta toivottavasti saan tasattua tai haalistettua väriä niin, että vielä joskus saan ne valkoiset, haha!

   Poista
 3. Vaikka värjäystulos ei ollukaan sitä mitä hait, niin silti nuokin sopii sulle! :) Pitäis varmaan kysyä et mikä väri sulle ei sopis.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :-) Haha, no mustat ei sovi, sen voin luvata! :-D

   Poista
 4. Munkin (ehhehee vappu-pun intended) mielestä sopii tosi hyvin! :) Mulla on niiiiin kesken tää mun vaalennusprojekti, että on kerenny hienosti kasvaa jo juurikasvu näkyviin.. että nyt tää on sitte tumma-vaalee-keskivaalee.. kolmivärinen liukuväri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! :-D Voi, toi on niin tuttua! Vaalennusprojektit yleensä tuppaa venymään, ja siinä vaiheessa kun sais niistä vanhoista hiuksista tarpeeks vaaleat, ja värjää tyvikasvun, niin se tietenkin jää keltaiseksi sitten :-D Ärsyttävää!

   Poista
 5. Noi on just kivat! :)

  VastaaPoista
 6. Katoin jo aiemmin Instagramista, että onhan tuo tosi nätti, karkkimainen! Haluaisin uskoa, että kyllä sä tosta vielä sen valkoisen saat, kunhan vaan kärsivällisesti yrität. Mutta jos se tähän jää ainakin hetkeksi, niin ei haittaa, tää on nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on vielä vähän ristiriitaiset fiilikset, tavallaan tykkään ihan tästäkin, mutta tavallaan ärsyttää. Mutta toisaalta, eiköhän se siitä vaalene, vaikka jättäisi näinkin :-)

   Poista
 7. Mun mielestä nää on kivat (: vaikka ei tietenkään mitä hait.. Pidä tollasena vähän aikaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ehkä pidänkin, pitäis vain saada tasaiseksi tuo väri :-D

   Poista
 8. Violetit sopii paremmin entä blondit! Ne tuo väriä sun kasvoille :) mulla oli vähän sama "ongelma" aikoinaan kun olin blondi. Aluksi se tuntui hyvältä, mutta jälkeenpäin vertaillessa muihin tukkatyyleihin, kaikki värikkäämmät näyttää heti paremmalta :D.

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mun mielestä vaaleat sopii parhaiten mulle, vaikka kyllähän värikkäätkin kivoja on :-) Mutta kiitos kuitenkin :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)