10. huhtikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 14/16 (+MY DAY -VIDEO)

tammerkoski tammerkoski2 vapaakirkko

Morjensta! Mun oli tarkoitus toteuttaa tämä viikkokatsaus tällä kertaa vähän eri tavalla kuin normaalisti, eli meinasin tehdä tämän puhelinkuvien avulla. Siitä ei kuitenkaan tullutkaan mitään, kun puhelimen takkuilujen vuoksi jouduin palauttamaan tehdasasetukset luuriini, ja jostain syystä se vaikutti kamera-asetuksiin niin, ettei kuvista tule enää hyviä. Olen yrittänyt säätää asetuksia niin kuin ne olivat ennen, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt yhteistä säveltä niiden kanssa.

Tämähän tarkoittaa vain sitä, että tämäkin viikkokatsaus mennään vanhalla kaavalla, eli viikkotitteleitä jakaen! Kertokaahan, haluaisitteko nähdä välillä vähän erilaisia viikkokatsauksia, esimerkiksi juuri tuollaisia kuvilla toteutettuja? Vai kiinnostaako teitä nämä ollenkaan, haha? Kuvasin myös eilen my day -videon, käypä kurkkaamassa se t ä s t ä, jos tahdot!

Viikon biisi: Tämän tittelin itselleen lunastaa tällä kertaa Robin ja Softengine yhteiskappaleellaan Salamatie. Bongasin Robinin twitteristä ilmoituksen vähän myöhässä, että tämän kappaleen ensisoitto on YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa torstaina. Oli ihan pakko heti kaivaa Ylen arkistot, josko kyseinen ohjelma löytyisi jostain ja löytyihän se! Siinä sitten tunnin pituisesta ohjelmasta kelasin yhä uudelleen ja uudelleen tämän biisin kohdalle, sillä en tiennyt milloin se julkaistaan oikeasti. No, nyt se kuitenkin on julkisena, jee!

Viikon sarja: Tähän ei ole kahta sanaa; ehdottomasti Armanin uusi sarja Pohjantähden alla! Huh huh, kyllä vaan tekee hienoa työtä tämä mies, kun näyttää tällaiselle tavalliselle tallaajallekin juttuja, joista ei itsellä ole minkäänlaista käsitystä. Suosittelen katsomaan!

Viikon pettymys: Tämän viikon torstaiksi olimme suunnitelleet kivaa puuhaa, johon kuuluisi muun muassa kissakahvilassa käyntiä ja sen sellaista. Nousimme varhain ja lähdimme lompsimaan sateessa kisukahvilaa kohti, että olisimme siellä hieman avaamisen jälkeen. Kun pääsimme kahvilalle, ovessa olikin lappu, jossa kerrottiin paikan olevan kiinni torstain ja perjantain sairastapauksen vuoksi. Kyllä harmitti.

Viikon lohdutus pettymykseen: Haha, eikö hieno titteli! Kun kissakahvila ei ollutkaan auki, suuntasimme pitkästä aikaa Tullintorille, ja kävimme siellä mm. Aasia marketissa ja Brander kahvilassa. Tuolta kahvilasta ostin juuri mun makuuni sopivan karamellilaten, joka ei maistunut liikaa kahville, niin kuin ne joskus maistuvat. Aasia marketista taas mukaan lähti joitakin karkkeja ja katkarapusipsejä. Enää ei harmittanut niin paljoa, vaikka kisut jäikin uupumaan sylistä.

Viikon fangirl moment: Tapahtui siellä Tullintorilla jotain muutakin kivaa. Näin siellä nimittäin Uuden päivän Reinon näyttelijän! Toki en uskaltanut juttelemaan mennä, mutta nythän mä tavallaan tunnen julkkiksen. Myöhemmin kuljin Uuden päivän kuvauspaikan ohi, joten eikö tämä tarkoita sitä, että mä melkein olenkin jo julkkis, eikö? Jaa, ei vai?

Viikon kehtaanko-edes-myöntää-juttu: Mä ehkä saatoin jäädä niin koukkuun Temptation Islandiin, että saatoin ottaa sen takia Ruutu+-palvelun. Ehkä. Mutta kuitenkin vain sen ilmaisen kokeilukuukauden, en mä siis mitään joudu siitä maksamaan. Vielä. No, nyt mä voin sitten katsoa Mustat lesketkin kokonaan vaikka tältä istumalta!

Viikon nostalgiahetki: Eräänä päivänä Taru alkoi katsomaan Youtubesta Hopeanuolta aivan yllättäen, ja kyllähän sitä oli mahtavaa katsoa pitkästä, pitkästä aikaa taas! Ihan järkyttävästihän se on dubattu, mutta ehkä se on juuri se, mikä siitä tekee niin hauskan. Yksi lapsuuden ehdottomia suosikkiohjelmia!

Minkälainen viikko sulla oli? :-)

12 kommenttia:

 1. Se Armanin uus sarja oli kyllä ihan loistava tai ainakin se eka jakso!! Hyvä että joku tekee tuollaista työtä :) Yli söpö muuten tuo uus banneri! :D

  VastaaPoista
 2. Siis mäkin olen niin koukussa tuohon Temptation Islandiin :DD Ai siellä ruudussa ois ilmainen eka kuukausi.... hmmmmmm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tajua mikä siinä on niin koukuttavaa! :-D Joo, eka kuukausi ilmanen. Harmi vaan et tosta sarjasta tulee vaan aina seuraava jakso ennakkoon, ettei voi pitää kunnon maratonia ja katsoa koko kautta :--D

   Poista
 3. Mä oon ymmärtänyt, että tonne kissakahvilaan pitäis aina varata pöytä etukäteen? :o Onkohan se muuttunu tässä sitte.. Noh enivei, olis kyllä kiva joskus päästä siellä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö siis ei oo pakko varata, mutta tietenkin sitten aina on se mahdollisuus että onkin täyttä, jos ei oo varannut paikkaa :-) Sillä ajateltiinkin mennä heti kaheltatoista, ettei siellä todennäköisesti olisi niin paljoa porukkaa, mutta pieleen meni :-D

   Poista
  2. Ah nonniiin! No pitää ehkä itekkin sitte tehdä joskus tämmönen "isku", että menee ajoissa :) Hyvä tietää!

   Poista
  3. Jees! Joskus kun kävin siellä, niin ne työntekijät sanoi et kannattaa mennä arkena jos mahdollista, silloin ei oo niin täyttä :-)

   Poista
 4. Tuo Armanin uusi sarja oli kyllä tosi hieno ekan jakson perusteella! Ja pakko sanoa, et aivan ihana ulkoasu sulla nykyään täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo teki kyllä vaikutuksen heti kättelyssä! Haha, kiitos :-) Onhan tää ehkä vähän ällöttävän pinkki, mut tavallaan ihan hauska :-D

   Poista
 5. Tosi ihana tämä uusi ulkoasu! Nämä viikkokatsaukset on aina mielenkiintoisia ja olisi kyllä joskus kiva saada tällainen myös aiheeseen liittyvien kuvien kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tattista! :-) Kiva kuulla! Sellaisia on ollutkin muutamaan otteeseen jo suunnitteilla, mutta syystä tai toisesta ne on aina jääneet... Mutta enköhän mä sellaisenkin joskus vielä tee :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)