17. huhtikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 15/16

naama tytoot

Tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista. On ollut niitä tylsiä ja mitäänsanomattomia kotipäiviä ja vastapainoksi on ollut päiviä, jotka ovat olleet niin täynnä menoa ja melskettä, ettei ole paljoa kerennyt kotona pyörähtääkään. Tähän viikkoon on mahtunut myös monenlaisia tunteita. Voisi sanoa, että olen käynyt läpi koko tunneskaalan. Olen ollut pettynyt - lähinnä itseeni. Olen ollut jännittynyt. Ärsyyntynyt. Häpeissäni. Väsynyt. Suunnattoman iloinen. Helpottunut. Rakastettu. Kaikkein päällimmäisenä kuitenkin olen ollut kiitollinen.

Kiitollinen ihanista ystävistä, joiden kanssa saa olla ihan juuri se oma, sakia itsensä. Taidan mä ihan pohjalainen olla, kun en keksi parempaa sanaa kuvaamaan itseäni tuossa edellisessä lauseessa. Ainoat sanat, mitkä tulevat mieleeni, ovat sakia, pöyröö tai pössöö, haha! No, ehkä te tajuatte.

Kiitollinen yökylävieraista, joita on tällä viikolla sohvallamme yöpynyt. Ootte te ihan parhaita. Kiitos, kun kävitte! 

Kiitollinen WUP Dreams -tapahtumasta, joka opetti taas niin paljon uutta ja joka pysyy mielessä varmasti pitkään.

Kiitollinen jokaiselle puhujalle ja pastorille, jota olen saanut tämän viikonlopun aikana kuulla. Ihan jokainen teistä on vaikuttanut muhun jollain tavalla ja uskon, että ihan jokainen teistä oli just oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Kiitollinen varkkien tapahtumasta, johon kuokimme yli-ikäisinä, mutta silti saimme kokea olevamme tervetulleita.

Kiitollinen seurakunnasta, aamukokouksesta ja sen jälkeisestä englannin kielisestä tilaisuudesta. On mahtavaa, että seurakunta järjestää kaiken ikäisille ja kielisille säännöllisesti ohjelmaa!

Kiitollinen Youtubesta, johon oon tällä hetkellä erittäin koukuttunut. Tälläkin viikolla latasin kolme uutta mun päivä -videota, niihin pääset tästä, tästä ja tästä!

Kiitollinen blogista ja erityisesti teistä lukijoista. Vaikka välillä kirjoittaminen tökkisikin, on tämä silti sellainen harrastus, josta en hevillä luopuisi!

Kiitollinen Karkkimeri-kaupasta, joka on ottanut irtokarkkivalikoimaansa lapsuuden suosikkikarkit, Dipperit, myyntiin!

Kiitollinen Spotifyn uudesta toiminnosta, jolla voi hakea soittolistasta tiettyä biisiä, ilman että tarvitsee selata koko soittolistaa läpi. Jes!

Kiitollinen Tampereesta, joka tuntuu kodilta yhä enemmän ja enemmän päivä päivältä. Ajatella, että siitä on jo vuosi, kun viime WUP Dreams -tapahtumassa päätin, että vielä jonakin päivänä asun täällä.

Kiitollinen Jumalasta - ja Jumalalle kaikesta. En todellakaan tiedä, missä olisin ilman Häntä tänä päivänä. Olen kiitollinen, että saan olla just tässä, keltaisen tietokoneeni ääressä, kirjoittamassa just tätä viikkokatsausta just teille. Just nyt tuntuu hyvältä olla mä. 

Minkälainen viikko sulla oli? Ja mistä sä olet just nyt kiitollinen?

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihanat kuvat <3 oot todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. ihana postaus! ei voi muuta sanoa :-D <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa lukea että sä oot onnellinen. Jumala on kyllä hyvä meitä kaikkia kohtaan! Siunattu viikonloppu ollut täälläkin. Saanut kuulla armon sanoja Elina Heinoaen kautta 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niinpä, kyllä saa olla paljosta kiitollinen. Ehkä olin jo liian kiitollinen, kun alkoi heti vastustusta tulemaan ja iski kauhea alaselkäkipu... ;-)

   Poista
  2. Auts..ei kiva :( auttaako lääke mitään? Mulla vähän helpottanut, mutta edelleen ainakin illasta kipee ja tuikkii inhottavasti.

   Poista
  3. On tää vähän yön aikana helpottanut, illalla oli niin kipee että ei meinannut taipua istumaan ollenkaan, mut nyt pääsee jo suht kivuttomasti... Hyvä että on jo parempi :-)

   Poista
 4. tahtoisin tutustua suhun kun vaikutat niin kivalle mut en uskalla tulla juttelemaan sulle missään... ihana postaus joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, en mä ole yhtään pelottava, kyllä mulle voi tulla juttelemaan! :-) Kiitos paljon!

   Poista
  2. no et sä ookkaan mut mä oon vaan niin nolo että tuskin sä haluisit muhun tutustua :D

   Poista
  3. Äläs nyt, jos tuntisit mut niin tietäisit, ettei kukaan voi olla liian nolo mulle :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)