24. huhtikuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 16/16 KUVINAHuh huh, nyt sitä olisi takana päin jo 16 viikkoa tätä vuotta! Eli nyt kun mittarissa on 16/16, niin sehän tarkoittaa, että sata prosenttia täynnä, enää ei tarvitse viikkokatsauksia pitää, eikös? Haha, no ei vainkaan, kyllä mä näitä ajattelin jatkaa tämänkin jälkeen, tavalla tai toisella. Tällä kertaa sain kuin sainkin aikaiseksi ottaa ympäri viikkoa kuvia niin paljon, että niitä oli riittävästi tämän postauksen kokoamiseksi. Mennäänpä katsomaan miltä mun viikkoni on näyttänyt!

eka

1. Maanantaiaamu alkoi hyvin WUP Dreams -tapahtuman jälkifiilistelyissä, eli ylistysmusiikkia kuunnellessa, Raamattua ja Judah Smithin Jesus is ____ -kirjaa lukiessa ja muistiinpanoja tehdessä. Mainio startti viikolle! 2. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä vihersmoothieta, johon tuli kiiviä, appelsiinia ja maitoa. Yllättävän hyvää, kannattaa kokeilla! 3. Mitäpä viikkokatsaus tai kuvapostaus olisikaan ilman nassukuvaa - tai muutamaa. 4. Tältä on aika pitkälti koko viikko näyttänyt. Sataa, sataa, sataa... Onneksi ei sentään lunta, niin kuin muualla Suomessa!

toka

1. Pyykkipäivä ja voi kerta kaikkiaan kuinka mä inhoan sitä touhua! Olisipa oma pyykinpesukone, niin kaikki olisi helpompaa. 2. Lainasin kirjastosta pitkästä aikaa KK Kuolemankauppias -kirjan. Olen lukenut kyseisen opuksen monia kertoja elämäni aikana, ja aina se jollain tavalla koskettaa. Kannattaa ehdottomasti lukea! 3. Videon editointia. Tahtoisin niin jonkun paremman editointiohjelman, mutta ilmaisina ei taida olla juuri tuon parempaa, eikä budjetti juuri nyt anna periksi ostaa ns. kunnon ohjelmaa. No, ehkä vielä jokin päivä... 4. Hengailin eräänä päivänä kirjastossa tekemässä havaintoja ihmisistä ja hakemassa henkilökuvia tarinoihini.

kolmas

1. & 2. Pitkästä aikaa teimme ruoaksi kasvissosekeittoa ja kyllähän siitä tulikin hyvää, vaikka itse sanonkin. Hieman Koskenlaskija-sulatejuustoa joukkoon, niin soppa on täydellistä! Kokeilin myös heittää keiton joukkoon suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinöitä, ja pakko se on todeta; ei ole ruokaa, mihin ei pähkinät sopisi. 3. & 4. Finnkinon superpäivistä piti ottaa kaikki ilo irti, ja mennä katsomaan jopa kahta elokuvaa! Kuvasin tuolta päivältä my day -videonkin, se löytyy täältä.

neljas

1. Vielä yksi kuva samalta leffareissulta! Mä en kyllä ymmärrä, mikä idea näissä 3D-leffoissa on. Paljon kivempi on katsoa tavallista 2D-videota, eikä tule pääkään kipeäksi noista tyhmistä laseista. 2. Viime viikon perjantaina katsoimme Joosef unten kuningas -elokuvan Netflixistä, joten tänä perjantaina piti sitten katsoa Egyptin prinssi -elokuva. Harmi vain, että tuo oli Netflixissä vain englanninkielisenä, eikä voinut elää repliikeissä niin mukana, kuin aiemmilla katselukerroilla, hahah! 3. Tein ensimmäistä kertaa tuorepuuroa aamupalaksi, ja teen kyllä jatkossakin! Tuohon laitoin kaurahiutaleita, maitoa, vaniljajogurttia, banaania ja pakastemustikoita. Nam! 4. Naamakuvaa jälleen, nuorteniltaan lähdössä.

viides55

1. Kuva tältä aamulta, kun olimme lähdössä aamukokoukseen. Näin kun en ole aamuherätyksiin tottunut, oli lähes pakko kaivaa jääkaapista Mad-Croc esiin, että jaksaa tallustella kohti seurakuntaa. 2. Seurakunnan kirjakaupasta lähti mukaan Judah Smithin Elämä on ____ -kirja. Olen lukenut hänen aikaisemman, Jesus is ____ -kirjansa, ja odotan innolla, että kerkeän uppoutua tuohonkin! Jee!

Miltä sun viikko näytti? :-)

4 kommenttia:

 1. Mä en kanssa ymmärrä tota 3D-hehkutusta! Mulla ei silmät kestä yhtään sitä kolmiulotteisuushässäkkää ja joudun jopa välillä leffan aikana ottamaan noi lasit pois päästä :/ Sen takia ollaankin useemmin päädytty ihan 2D-näytöksiin, koska menee se leffan itu vähän siinä kärvistellessä. Kyllä tää "vanha" vaihtoehto mun mielestä on parempi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla ihan sama juttu, et pitää ottaa välillä lasit pois... Mun pitäis leffassa muutenkin käyttää silmälaseja, jos on tekstitykset, ettei pää tulisi kipeäksi, mutta ei noiden 3D-lasien kanssa tule sellaisia käytettyä. Päädyin siinä sitten siihen, että katson vain elokuvaa, enkä lue ollenkaan tekstejä, koska 3D-leffoissa on muutenkin vaikea lukea tekstejä, ja näin huononäköisenä vielä vaikeampi :-D

   Poista
 2. Moikka! Mie kyllä tykkään näistä viikkopostaus- jutuista, mukavia ja piristäviä. Nuo 3D:t on ihan päheitä, mutta kyllä miekin tuon 2D- vaihtoehdon valitsen :). Sori, jos utelen mutta mikä on sun suhde uskoon? Oletko uskossa vai opiskeletko sen parissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! :-) Jep, siitä leffasta saa paljon enemmän irti, kun katsoo ihan 2D-versiona. Totta kai saa kysyä! Oon ihan uskossa :-) Oon itse asiassa kirjoittanut aiheesta postauksenkin, lue jos kiinnostaa :-)

   http://maailmanauraamukana.blogspot.fi/2015/08/toivepostaus-minun-uskoni.html

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)