15. toukokuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 19/16

1iso 2iso 3iso

Tervehdys ystävät - vai pitäisikö sanoa вітання друзів, niin kuin ainakin Google-Kääntäjän mukaan sanonta taipuu ukrainan kielellä - ja mukavaa helluntaita! Mitenkäs se meni, jos ei heilaa helluntaina, niin..? No, heiloista viis, keskitytäänpä nyt menneeseen viikkoon! Psst. Latasin uuden my day -videon, tsekkaa se tästä!

Viikon ostos: Kuten kuvistakin näkyy, ostin pitkän pohdinnan jälkeen NYX Intense Butter Glossin sävyssä 02 Berry Strudel. Oon jo pitkään halunnut jonkinlaisen violetin huulipunan tai -kiillon, ja lopulta päädyin ostamaan tuon. Tykkään paljon tuosta sävystä, mutta koostumus on aika tahmaavaa ja sotkevaa. Pysyi hyvin koko päivän paikoillaan, kun laitoin alle pinkkiä huultenrajauskynää. Nyt pitäisi vain ostaa oikean sävyinen huultenrajauskynä tuon kaveriksi.

Viikon jännittävin hetki: Ehdottomasti eilinen viisufinaalin pisteiden jako. Loppuun asti näytti siltä, että Australia voittaisi tänä vuonna, mutta toisin kävi. Mä en kyllä ymmärrä, mitä siinä Australian viisussa oli niin erikoista, että se sai niin paljon pisteitä?

Viikon biisi: Viisuteemalla jatketaan, sillä viikon biisi -tittelin lunastaa Venäjän viisuedustaja Sergey Lazarev kappaleellaan You are the only one. Olin aivan varma, että euroviisut järjestettäisiin ensi vuonna Venäjällä, mutta väärässä olin. Joka tapauksessa biisi oli mun ehdoton suosikkini. 12 points goes to Russia!

Viikon toive: Hain mukaan erääseen jännittävään ja superkivaan juttuun, ja nyt pidän täällä kaikkia raajoja ristissä, että pääsisin mukaan. Sen enempää en asiaa vielä avaa, mutta takuulla kuulette siitä kesän aikana, jos mut valitaan!

Viikon järkytys: Siis miten ihmiset, joilla on ajokortti, eivät osaa liikennesääntöjä? Eilen olin todistamassa tilannetta, jossa joku 30-40-vuotias nainen meinasi ajaa kahden noin 10-13-vuotiaan tytön päälle. Suojatiellä, valoristeyksessä, jossa kävelijät ja oikealle kääntyvät pääsivät yhtä aikaa. Eli tytöt ylittivät omalla vuorollaan suojatietä, kun kyseinen nainen meinaa ajaa heidän ylitseen. Kaiken lisäksi nainen ei meinannutkaan väistää tyttöjä, vaan painoi kaasua, niin että tytöt joutuivat juoksemaan auton edestä pois! Kortti pois tuollaisilta kuskeilta!

Viikon sarja: Ehdottomasti Valehtelevat viettelijät. Muutaman päivän sisällä olen katsonut jo yli kolme kokonaista tuotantokautta, eli olen käyttänyt siihen lähes kaiken aikani.

Viikon pettymys: Olisin tahtonut pitkästä aikaa katsoa yhden suosikkielokuvani, Menolippu Mombasaan, ja lainasimmekin sen kirjastosta. Valitettavasti levy oli niin naarmuuntunut, ettei se toiminut, kuin ensimmäisen kymmenen minuutin ajan, ja loppuelokuva jäi näkemättä.

Viikon paras uutinen: Meidän taloyhtiön netti vaihtuu huomattavasti nopeampaan kesän aikana, jeee!

Minkälainen viikko sulla on ollut? :-)

4 kommenttia:

 1. Hihii, mä oon naureskellut meidän yhteiselle tavoitteelle; katsoa PLL alusta loppuun ennen tulevaa kautta. Itse oon hieman jälkijunassa, oon jotakuinkin neljännen kauden puolivälissä. Toista kertaa sarjaa katson enkä ymmärrä mikä ihme siinä sarjassa kiehtoo. Kuka on sun lemppari? Niin ja kuka on sun suosikkikomistus? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla etten oo ainoa! :-D Mä olin just aloittanut katsomaan sitä uudelleen, kun huomasin, että sen voi ennakkotilata ja sitten tuli vähän kiire :-D Ja joo, en mäkään ymmärrä, mikä siinä kiehtoo, mutta kummasti sitä silti aina painaa "seuraava jakso".

   Hmm, mun suosikit vaihtelee jatkuvasti, välillä tykkään Ariasta, välillä Hannasta... Kaikissa on jotain hyvää ja jotain ärsyttävää. Alison on kaikista ärsyttävin! Tobysta tykkään hahmona, mutta ulkonäöllisesti tykkään eniten Ezrasta, Wrenistä ja Calebista. Ketkäs sun? :-)

   Poista
  2. Jep, kaikissa on jotain hyvää ja ärsyttävää. Mun suosikit vaihtuu myös Hannan ja Arian välillä, Alison on tosiaan kaikista ärsyttävin.. Huoh.
   Caleb on mun ehdoton suosikki, Toby on ehkä surkein näyttelijä, mut hahmona niin symppis. Wrenissä on parasta se aksentti, vaikken muuten oikein brittiaksentista välitä, mutta ehkä se jotenkin on sööttiä, kun muut ei brittiaksentilla puhu ;) Ezra oli pitkään mun lemppari, mut nyt Caleb vei voiton. Tiesitkö muuten, että Caleb ja Ezra on saman ikäsiä in real life?

   Poista
  3. Haha, meillähän on samanlainen maku! :-D Mä kyllä tykkään yleensäkin brittiaksentista, ja jotenkin Wrenissä se vielä korostuu, kun muut ei puhu sillee. Ai on vai?! :o Toisaalta kyllähän ne tytötkin on paljon vanhempia, kuin mitä näyttelevät, mutta ei silti ois uskonut et Caleb ja Ezra olis saman ikäsiä!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)