22. toukokuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 20/16

naamaiso2 kaulaiso

Huh, se olisi taas sunnuntai. Tuntuu, että joka viikko saa taivastella sitä, kuinka nopeasti aika menee. Juurihan vasta oli uusivuosi ja heti perään pääsiäinen, ja nyt muka kuukauden päästä on jo juhannus?! Oonko mä ainoa, joka ei meinaa pysyä mukana tässä ajankulussa, haha? No, ei se auta, kuin jakaa taas viikon tittelit!

Viikon biisi: Viikon biisi löytyy tuolta postauksen alustakin, eli sen tittelin lunastaa siis Kls:n uusi kappale Kuningas palaa. Kappale julkaistiin vasta perjantain ja lauantain välisenä yönä, mutta olen kuunnellut sitä jo kymmeniä kertoja!

Viikon oivallus: Olen katsonut Valehtelevia viettelijöitä viisi kautta jo useampaan kertaan, ja vasta nyt tajusin sen tunnusmusiikin muistuttavan karusellimusiikkia! En tajua, miten en oo tajunnut sitä aiemmin.

Viikon miksi: Miksi yli 17 tunnin soittolista soittaa koko ajan samoja kappaleita? Siis ihan oikeasti, jos listalla on useampia satoja kappaleita, miksi sekoituksella kuunnellessa koko ajan soi samat biisit?

Viikon hyvä tapa: Tällä viikolla olen juonut päivittäin litrasta kolmeen litraan vettä! Joskus ihmettelin, että miten kukaan saa juotua niin paljon päivän aikana, mutta oikeastaan se on mennyt ihan itsestään. Mun paheisiini kuuluu Coca-Cola, energiajuomat ja mehut, mutta tällä viikolla en ole mihinkään näistä koskenut. Jee, hyvä minä!

Viikon ärsytys: Tämä iki-ihana Blogger kaikkine ongelmineen. Tällä hetkellä esimerkiksi tykkäystoiminto ei toimi kunnolla - välillä se näyttää tykkäykset ja välillä ei - ja postauksen otsikon fontti näkyy erilaisena eri laitteilla. Itse kun olen tällainen tekniikan ihmelapsi, niin mulla ei ole hajuakaan, miten asian voisi korjata... Ehkä vain ignooraan koko jutun, jos siinäkin toimisi poissa silmistä, poissa mielestä -periaate?

Viikon polttava puheenaihe: Jääkiekon MM-kisat ja Patrik Laine. Ei voi avata Facebookia, Twitteriä, Iltasanomia tai Instagramia ilman, että törmää johonkin jääkiekkoaiheiseen päivitykseen. Laine sitä ja Laine tätä. Onneksi nämäkin kisat päättyvät tänään, ehkä sitten saadaan lukea muunkinlaisia päivityksiä.

Mitä sun mieleen jäi tästä viikosta? :-)

2 kommenttia:

  1. Peukku 👍 tuolle Coca colattomalle elämälle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Jotenkin arvasin että kommentoit sitä... Mut se loppuu ku tullaan sinne ;-)

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)