5. kesäkuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 22/16

tytot skeitti

Heippa hei ja mukavaa sunnuntai-iltaa ihmiset! Jälleen on yksi mukava viikko takanapäin ja on aika kurkistaa hetkeksi menneeseen. (Okei, tuo edellinen lause kuulosti ihan yltiöpositiivisen bloggaajan kirjoittamalta, vaikka en mä nyt mitenkään erityisen positiivinen taida olla, haha. Tällä viikolla on vain oikeasti ollut aivan mukava viikko!) Tällä kertaa päätin kertoa jokaisesta päivästä erikseen, että mitä milloinkin tapahtui.

Maanantaina kävimme Tarun, äitin ja iskän kanssa Tuurissa Keskisellä ostoksilla, ja jotenkin kummasti saimme sinne rahaa kulumaan, vaikkei juuri mitään mukaan lähtenytkään. Mä taisin ostaa ainoastaan ripsivärin, huulipunan ja vähän karkkia. Keskisen lisäksi kävimme myös moikkaamassa mammaa, eli äipän äitiä.

Tiistaina vietimme grilli-iltaa porukalla Katjan luona, ja samalla juhlistimme Katjan valmistumista lähihoitajaksi. Ilta kului mukavasti hyvän seuran ja ruoan parissa, ja kyllähän sitä tulikin sitten syötyä oikein reilusti, niin että loppuillasta ei meinannut päästä liikkumaankaan enää, haha! Myöhemmin kävimme vielä Katjan ja Tarun kanssa Tanelinrannassa istumassa, ja Katja uskaltautui oikein uimaankin!

Keskiviikkona kävimme porukoiden ja Tarun kanssa Alajärvellä kaupoissa. Sieltä mukaan ruokien lisäksi lähti nuo harmaat kengät, jotka näkyykin tuossa toisessa kuvassa. Ei maksaneet kuin 9,99 euroa, mutta eipä ne mitään huippulaatua varmasti olekaan. Myöhemmin Katja ja Jimi tulivat tänne illaksi.

Torstaina näimme pitkästä aikaa yhtä parhaista kavereistamme, eli siis Jennaa. Vietimme kivan nostalgiapäivän Seinäjoella, jossa teimme kaikkea sellaista, mitä teimme silloin paljon, kun vielä asuimme siellä, eli mm. kävimme Kyrkkärillä keinumassa ja Kasperissa heittelemässä koripalloa. Kiersimme myös pari vaateliikettä, ja löysin itselleni H&M:stä kivan kesätakin, jee! Aika kului aivan huomaamatta, ja yhtäkkiä huomasimme, että kello olikin jo yli kaksi yöllä, haha. Mutta kuten aina Tarullekin sanon; niin se aika rientää, kun on mukavaa!

Perjantaina vietimme mukavaa siskopäivää isosiskojeni Tarun, Niinan ja Katjan kanssa. Istuimme monta tuntia Kyrkkärillä piknikin merkeissä ja juorusimme kaikesta maan ja taivaan väliltä. Oli tosi kivaa ja rentoa olla pitkästä aikaa vain siskojen kesken, viime kerrasta kun on jo useampi vuosi!

Lauantai meni hyvin pitkälti levätessä ja Valehtelevia viettelijöitä katsellessa. Miettikää, en ole vieläkään katsonut viimeisintä kautta loppuun, vaikka se on ollut mulla jo melkein kaksi viikkoa! Loppuilta kului pelatessa äipän ja Tarun kanssa Trivial Pursuitia ja itse keksimiämme tietokilpailuja.

Sunnuntaina eli tänään kuvasin videon, jota olen tässä editoinut monta tuntia jo... En ymmärrä miten tämä porukoiden tietokoneen Movie Maker voi olla näin paljon hitaampi kuin mun oman koneen, tämänkin alle viiden minuutin videon tekemiseen meni yhteensä yli viisi tuntia. No, sain mä sen lopulta vihdoin ja viimein pihalle, olkaa hyvät!Minkälainen viikko teillä on ollut? :-) 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä ihan huipulta viikolta! :) Ihanaa, että ihmisillä on vielä tommosia hyviä ja läheisiä kavereita (ja tottakai sukulaisia) ja vaikkei usein näkiskään, niin aina voi palata siihen, mistä viimeksi puhuttiin :D Meillä on muutama tämmönen kaveri ja on se kyllä aina ihan parhautta päästä heitin kanssa aikaa viettämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko tossa sun siskon valmistujaisvideo-pätkässä sun toinenkin sisko (Niina?)? Mies vaan huudahti yhtäkkiä, että tuntee ihan varmasti ton ponnaripäsen tytön ja sanoi, että nimi on Niina ja ollut miehen rinnakkaisluokalla! :D Tai sitte hää on vaan tosi saman näkönen :D :D

   Poista
  2. Viime viikko oli kyllä yllättävän kiva! Ja joo totta, noikin ketä videolla näkyi on sellaisia, kenen seurassa aina viihtyy, vaikkei usein näkisikään :-)
   Haha joo, Niinahan se!! :-D Vuosimallia -83, opiskellut Lapualla ja Seinäjoella :-D Kyllä on pieni maailma!

   Poista
  3. Siis ootteko te tai sun mieheskin Etelä-Pohjanmaalta kotoisin? Muistelisin et oot ennenkin jotain Seinäjoesta kirjoitellut, ehkä seinäjokisista kavereista tms? :-D Aika hauska että blogien kautta löytää tällaisia melkein tuttuja :-)

   Poista
  4. Juu siis mies on Kauhavalta, käynyt koulunsa siellä ja Lapualla :) Mutta eipä taida olla sama Niina, kun mies puheli, että Kauhavalla oli ollut rinnakkaisluokalla :D Mutta niinhän se on, ettei minnekkään pääse karkuun ketään :D Mä nimittäin alotin just uudessa työpaikassa ja siellä olikin yks vanha tuttu töissä! xD

   Ja siskollas on sitten doppelganger, koska tosi paljon on samaa näköä! :D

   Poista
  5. Aijaa, ei taida sitten olla sama, ei Niina mun tietääkseni ole Kauhavalla opiskellut :-D Mut joo, Suomi on niin pieni maa, et jatkuvasti törmää johonkin tutun tuttuun. Haha, no niitä meidän perheellä riittää, mullakin on yks Tampereella, jota oisin itsekin luullut itsekseni jos en olisi ollut itse näkemässä sitä :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)