19. kesäkuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 24/16

anssikela kela_anssi anssi_kela

Heipsun ja mukavaa sunnuntai-iltaa kanssamatkaajat. Huh, meinasin aivan unohtaa, että tänään on viikkokatsauspäivä! Ja jos nyt täysin rehellinen olen (kuten mulla on tapana olla...), en ole tuhlannut ajatustakaan koko katsaukselle tämän viikon aikana. Yleensä mulla on viimeistään keskiviikkona tarkat suunnitelmat, minkälainen katsaus tulee tällä kertaa olemaan, mutta jostain syystä tällä viikolla asiat meni toisin. No, onneksi kuitenkin muistin katsauksen, pahoittelut että jouduitte odottelemaan.

Viikko piti sisällään jälleen toinen toistaan kivempia asioita, ja tuntuu, että viikko vaan paranee loppua kohden. Yltiöpositiivista tekstiä taas vaihteeksi, mutta täysin totta. Alkuviikosta vietimme aikaa isosiskomme Niinan ja Tarun kanssa shoppaillen ja juoruillen, sekä vanhempiemme kanssa Mölkkyä pelaten. Viikon keskivaiheilla ajelimme äitin, iskän, Tarun ja Niinan kanssa kohti Tamperetta, kun he toivat meidät takaisin kotiin. 

Loppuviikosta, eli tänään, oli melkein koko viikon kohokohta, nimittäin Anssi Kelan keikka Särkänniemessä. Olen tykännyt Anssin musiikista siitä asti, kun ensimmäisen kerran kuulin Puistossa-kappaleen alkusoinnut, mutta jostain syystä en ole ikinä päässyt hänen keikalleen. Tänään se vääryys korjattiin vihdoin, ja mahtava keikka olikin! Keikan jälkeen kuulin myös, että parhaat ystävämme Jenna ja Nana tulevatkin jo tänään meille, vaikka ensin oli tarkoitus, että he tulevat vasta huomenna. Jee! Eli takana on kaiken kaikkiaan oikein onnistunut viikko!

Minkälainen viikko teillä on ollut? :-)

2 kommenttia:

 1. Tää viikko on tuntunu taas jotenki tosi rankalta :D en käsitä että joka toinen viikko on hyvä ja joka toinen huono... mutta onneks on enää 4 päivää töitä ja sitten on loma.

  Mutta sun viikko kuulostaa ihanalta. Itse näin Anssi Kelan livenä viime sunnuntaina Helsinki -päivän konsertissa ja kirjotinkin siitä blogiin.
  ___
  http://kuvitellaanvaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivotaan että tuleva viikko ois sit taas parempi! Onneks nyt sulla ainakin alkaa loma, et pystyt hetken hengähtää töistä :-)

   Joo luinkin sun postauksen! Mua harmitti, kun tajusin sen Helsinki-päivän vasta silloin, kun se jo oli, eikä sitten enää oikein Lapualta asti olisi kerennyt sinne konserttiin :-S

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)