12. heinäkuuta 2016

TESTISSÄ ESSENCEN MEIKIT (OSA 2)

essenceN MEIKIT

Kirjoittelin tuossa vuoden alussa postauksen Essencen meikeistä - jonka löydätte täältä - ja se on hitaasti, mutta varmasti noussut yhdeksi blogini luetuimmaksi postaukseksi. Vaikka kirjoittamisesta on jo reilu puoli vuotta aikaa, silti postausta luetaan yhä päivittäin, ja onpa se näköjään menneen kuukauden toiseksi luetuin postauskin?! 

Jos siitä voi jotain päätellä, niin ainakin sen, että Essencen meikit kiinnostavat ihmisiä, ja että monet etsivät tietoa näistä netistä, joten ajattelin, että nyt on hyvä sauma toteuttaa kakkospostaus niistä. Tällä kertaa testissä on kymmenen tuotetta, joista kerron mielipiteeni videolla. Toivottavasti tykkäätte!

Ootteko te testanneet Essencen meikkejä? Mitä mieltä ootte niistä? :-) Psst. Jos et oo vielä linkittänyt blogiasi mun "linkitä blogisi" -postaukseen, käyhän tekemässä se nyt täällä!

4 kommenttia:

 1. Mä jostain syystä haalin noita geelilakkoja, vaikken yhtään osaa käyttää niitä :D Ne on just tosi tahmaavia ja auta armias jos meet puolen tunnin sisällä lakkaamisesta vetämään vaikka farkut jalkaan.. :D Ostin Essencen sen aluslakan ja Quick dry-päälilakan ja ainakin se aluslakka on ihan jees. Toi päälilakka kestää yhtälailla kuivua tosi kauan ja nopsaan on kans kynsissä jälkiä, jos ei anna vähintään 20min niitten kuivua!

  Noi Essencen siveltimet tuntuu olevan ihan hyviä, hommasin nestemäiselle eyelinerille tommosen pienen siveltimen, joka on kyllä tosi tarkka! :)

  Yritän tässä kovin opetella käyttämään huulipunaa, mut ei siitä oikein tuu mitään.. tarttisin jonkun tosi hyvin pysyvän, etten nuoleskelis sitä päivän aikana sitte pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en käsitä miten se ensimmäinen lakka oli mun mielestä hyvä, mutta toinen ei. Toki ostin sen ensimmäisen jo aikaa sitten, ehkä niiden ainekset on jotenkin muuttuneet...

   Siveltimistä mäkin tykkään! Ihanan pehmeitä eikä mee käytössä miksikään - yks kabukisivellinkin on ollut päivittäisessä käytössä yli puoli vuotta, ja yhä on yhtä pehmeä kuin ostaessa! :-)

   Mä käytän aika paljon sellaisia huulipunia, jotka kuivuu huulille niin, ettei väriä lähde, jos sormella koskee, paitsi jos kastelee, niin se on auttanut siihen, etten enää nuole huuliani :-D Mut suosittelen kyllä noita Velvet Matt -huulipunia, jos et oo niitä vielä testannut! :-)

   Poista
 2. Iteltä löytyy muutama mattainen huulipuna sekä tuo samainen ripsiväri mitä videolla näytitkin! Huulipunat ovat ihan superhyviä (omistan itseasiassa tuon saman sävyn mitä sulla näky videolla! : D) hintalaatusuhde on ainakin näiden tuotteiden kohdalla täysin napissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on ihan huippuja! Ja sillä hinnalla, millä ostin nuo kaikki, ois saanut jotain Lumenea tai Maybellinea ehkä korkeintaan kaks tuotetta :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)