3. heinäkuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 25+26/16

2016-07-03_01-25-27 2016-07-03_01-27-58
Leikittiin vähän mun puhelimen kameran kaunistustoiminnolla alemmassa kuvassa... Hyi kauhee! :-D

Heipsun hei ja pahoittelut hieman pitkittyneestä juhannuslomasta. Tarkoitukseni oli postata jo tiistaina, kun olin jälleen Tampereella, mutta ensin univelat veivät voimani ja sen jälkeen kalastin itselleni jostain järkyttävän flunssan ja kuumeen. Neljän päivän kuumeilun jälkeen olo on nyt ehkä pahimpia koko taudin aikana, mutta tahdoin kuitenkin tulla tekemään tämän postauksen. Pahoittelen, jos teksti on sekavaa. Nyt, koska viime viikko oli hyvin tapahtumarikas ja vastapainoksi tämä viikko on ollut lähes pelkkää sängyssä makoilua, päätin kirjoittaa pääasiassa viikosta 25. 

2016-07-03_01-26-54

Viime viikko tuli vietettyä alusta loppuun saakka parhaiden ystävieni kanssa, eli Jennan, Nanan ja Tarun. Ensin olimme alkuviikon meillä Tampereella, ja torstaina siirryimme heidän kotiinsa Jyväskylään. Alkuviikkoon mahtui mm. kirppareiden kiertämistä ja auringonlaskun ihailemista, sekä tietenkin Särkänniemi-reissu. Päivä meni kivasti huvipuistotunnelmissa, kun Taru ja Jenna kiersivät laitteita ja sillä aikaa minä ja Nana nautimme aurinkoisesta säästä sekä paikan makeista tarjoiluista. Kuvasin siitä päivästä videonkin, se löytyy täältä.

2016-07-03_01-27-08

Torstaina lähdimme ajelemaan kohti Jyväskylää. Jyväskylä-reissun perimmäinen tarkoitus oli se, että pääsemme sieltä helposti ja nopeasti Keuruulle Juhannuskonferenssiin, mutta toki Jyväskylässäkin oli mukava pitkästä aikaa olla ja hengailla Jennan kissan, Oliverin, kanssa. Perjantai ja lauantai kului siis Keuruulla konffassa, jossa olenkin viettänyt tietääkseni jokaisen juhannuksen elämäni aikana, tai ainakin niin kauan, kuin voin muistaa.

2016-07-03_01-27-17

Sunnuntain vietimme vielä Jyväskylässä ja maanantaina junailimme Tarun kanssa takaisin kotiin. Sen jälkeen en ole paljoa sängystä/sohvalta noussut, jos ei lasketa tiistain Finnkinon superpäivää tai eilistä Wup-iltaa. Superpäivänä kävimme katsomassa jälleen kaksi elokuvaa, Barbershop - The Next Cutin ja The Neon Demonin. Ensimmäinen oli mielestäni hyvä, mutta toinen vähän... Outo? No, tulipa katsottua, hah. Nyt ei enää ajatus kulje, vaikka mielessäni oli äsken vielä jotain, mitä olisin tahtonut tähän kirjoittaa. Ehkä on parempi, että lopetan tämän tekstin tähän ja käperryn vilttini alle television ääreen!

Minkälainen juhannus teillä oli? :-)

4 kommenttia:

 1. Koitahan parantua :) Mikään ei oo inhottavampaa ja ärsyttävämpää, kun sairastella kesällä!

  Me käytiin leffassa kattomassa Liisa peilimaailmassa ja se oikeasti ihan surkea! :o Siitä ekasta tykättiin, mutta tää toka oli kyllä jotenkin tosi.. mehh! Harmittaa toisaalta, että liput meni nyt siihen, mutta eipä sitä tietty etukäteen voinut tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, eiköhän se tästä taas pian iloksi muutu! :-)

   Aijaa, hyvä tietää! Mä en kyllä hirveästi syttynyt sille ykkösosallekaan, mutta jostain syystä tuo kakkonen houkutteli kuitenkin. Eipä tarvi sitäkään sitten mennä katsomaan :-D Harmi, että meni rahat hukkaan, mut vähän arpapeliähän se on aina tuo leffassa käynti. Ens torstaina on mysteerinäytös Finnkinossa ja mua houkuttelis hirveesti sinne meno, mut pelkään et petyn liikaa ja sit vaan harmittaa, että meni laittamaan rahaansa siihen :-D

   Poista
  2. Joo mä oon ehkä vähän liian pihi, että menisin leffaan ihan sokkona! xD Yritetään aina kattoa edes joku traileri ennen leffaan menoa, mutta kyllä ton Liisan kohdalla kävi ihan just niin, että trailerissa oli ne parhaat palat.. Äh, vieläkin ärsyttää! :D

   Poista
  3. Joo, mulla on kans yleensä sama, mut nyt päätin repäistä ja mennä huomenna sokkona! :-D Toivottavasti ei ihan pieleen mee, kun ei yhtään tiiä mitä odottaa. Toisaalta, jos odottaa ettei oo hyvä, niin voi yllättyä positiivisesti :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)