5. elokuuta 2016

TEIDÄN BLOGIT (TOP 5+2)No niin, vihdoinkin pääsen toteuttamaan tämän postauksen, jonka olisi pitänyt ilmestyä jo aikoja sitten. Parempi kuitenkin myöhään, kuin ei milloinkaan, vai mitä? Eli tässä postauksessa esittelen muutamalla sanalla linkitä blogisi -postaukseen jätetyistä blogeista suosikkini. Linkkejä tuohon postaukseen tuli paljon enemmän, kuin olisin uskonut, ja olisin tahtonut esitellä paljon suuremman määrän blogeja, mutta päätin kuitenkin pitää itseni rajoissa ja esitellä ainoastaan viisi uutta tuttavuutta sekä kaksi entuudestaan tuttua suosikkiblogia. Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Kuvia klikkaamalla pääset blogeihin. 

waltzoftheblueroses

Heti, kun klikkasin Emilian blogin ensimmäisen kerran auki, tiesin, että tulen pitämään siitä. Tiedättehän, kuinka jossain blogeissa on vain sellainen tietty tunnelma, joka huokuu ruudun välityksellä lukijalle asti? Tässä blogissa tuntuu kaikki olevan tasapainossa aina kuvista tekstiin ja ulkoasusta itse bloggaajaan. Erityisesti tykkään blogin pohdiskelevimmista postauksista, kuten tästä, joista näkee millainen taito Emilialla on pukea ajatuksensa sanoiksi.  

naturallybyelina

Elinan blogissa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä ulkoasuun, joka oli mielestäni ammattimaisen yksinkertainen, mutta kuitenkin kaunis. Ensimmäinen ajatus oli, että tällaisella blogilla on varmasti satoja tai ehkä jopa tuhansia seuraajia, ja yllätys olikin suuri, kun blogger-lukijoita oli "vain" 27 kappaletta. Ehdottomasti ansaitsisi enemmän! Blogin postaukset ovat täynnä kauniita kuvia ja teksti on soljuvaa ja helppolukuista. Elinan blogi kannattaa ehdottomasti tsekata, jos on kiinnostunut matkailusta!

tessas

Tessan blogin tunnelmassa on myös jotain samaa, kuin ensimmäisenä mainitun Emilian blogissa. Jotenkin ihanan rauhallinen fiilis tulee, kun selaa Tessan blogia. Vaikka blogi ei olekaan ollut vielä kauaa olemassa, vakuutti se kuitenkin mut ainakin niin hyvin, että tälle listalle pääsi! Erityisesti tykkään blogin kuvista ja siitä, kuinka hyvin ne istuvat blogin muuhun sisältöön. Jos kaipaat seurauslistallesi elämänmakuista lifestyleä, kurkkaa Tessan blogiin!

unapartedelmundo

Adan blogi oli ehkä eniten mun tyyliseni näistä, sellainen helposti samaistuttava. Blogi on jollain tavalla todella samanlainen, kuin munkin blogini, toki sillä erolla, että Adan blogissa on paljon kuvia ja vähän tekstiä, kun mulla taas on päinvastoin. Adan blogissa on tavallisten postausten lisäksi myös videoita, joista mä henkilökohtaisesti tykkään paljon. Jos lifestyleblogi videoilla höystettynä kuulostaa mielenkiintoiselta, kannattaa katsahtaa tämän blogin suuntaan!

lindasofia2

Normaalisti en lue tämänkaltaisia blogeja, sillä ne ovat ns. liian ammattimaisia, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, mutta jokin Lindan blogissa viehätti. Ehkä se johtuu siitä rehellisyydestä ja avoimuudesta, joka blogista huokuu, sillä vaikka blogi on viimeisen päälle koodattu ja kaiken puolin muutenkin ammattimaisen oloinen, niin silti Linda bloggaajana tuntuu niin aidolta ja helposti lähestyttävältä tyypiltä. Erityisesti tässä blogissa tykkään ihanan raikkaista kuvista, joita blogista löytyy paljon. Jos lifestyleblogi mielettömän kauniilla kuvilla maustettuna kiinnostaa, suunnatkaapa katseenne tähän suuntaan!

Tahdoin ottaa tähän listaukseen mukaan myös kaksi entuudestaan tuttua blogia, jotka linkitettiin postaukseen. Nämä blogit ovat jo kauan kuuluneet suosikkiblogeihini, joten olisi tuntunut tyhmältä ottaa ne samalle viivalle noiden uusien blogien kanssa, mutta tahdoin kuitenkin esitellä nekin tässä.


fiiaelina

Ensimmäinen näistä on Fiian blogi. Tätä olen seurannut jo pitkän, pitkän ajan, ja koko ajan tykkään enemmän. Musta on kiva, että Fiia kirjoittaa sekä englanniksi, että suomeksi, sillä siinähän tällainen varsinainen kielinainenkin oppii englantia, kun voi lukea ensin englanniksi, ja jos ei jotain ymmärtänyt, niin tsekata sen suomenkielisestä versiosta. Jos matkailu ja aupair-jutut kiinnostaa, tää blogi on just sulle!

kuviakinkiinnostaa

Toinen näistä Lean blogi, joka on ollut lempparini siitä asti, kun ensimmäisen kerran sinne eksyin. Blogissa saa paitsi ihailla kauniita kuvia, myös lukea ohjeita siihen, kuinka itse saa parempia kuvia otettua. Tämä taitaa olla ainoa valokuvausblogi, jota seuraan aktiivisesti, mutta miksi seurata muita, jos tästä blogista löytyy kaikki tarvittava, haha? Jos kaipaatta kauniita kuvia sekä vinkkejä, kuinka sellaisia otetaan, ottakaahan tämä blogi haltuunne!

Siinäpä ne. Löytyikö teille näistä uutta seurattavaa? :-)

10 kommenttia:

  1. Olipa mukavan oloisia blogeja! Kiitos lukuvinkeistä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon blogini esittelystä! Noista sulle uusista blogeista taitaa kaikki olla mullekin entuudestaan tuntemattomia ja ainakin pikaisen vilkaisun perusteella näytti ihan mielenkiintoisilta. Täytyy vielä paremman netin kera tutustua paremmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle blogin pitämisestä! ;-) Kiva juttu, että löyty uusia tuttavuuksia. Toivottavasti päätyy lukulistalle asti :-)

      Poista
  3. voi kiitos paljon kauniista sanoista! :) täytyypä kurkata kaikki muutkin blogit läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! Toivottavasti löytyy sullekin luettavaa :-)

      Poista
  4. Hih, olipas kiva kuulla että yksi suosikkibloggaajistani tykkää munkin blogista! :D Kiitos kaunis :-) Kunhan pääsen tietokoneen ääreen, niin pitääkin mennä tutustumaan noihin muihinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, samat sanat! :-) Toivottavasti löytyy mieleistä luettavaa :-)

      Poista
  5. Nään tän vähän myöhässä mut ihanaa, kiitos paljon esittelystä!! :-) Ja ihan samat sanat sulle, tykkään videoista kans tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, toivottavasti poiki lukijoita :-) Oi kiitos paljon!

      Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)