11. syyskuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 36/16

frenckell syksy

Hellurei ja terkkuja teekupposen ääreltä. Maistelen täällä juuri lahjaksi saamaani teetä ja seuraan sivusilmällä Netflixistä Tellus-nimistä sarjaa. Viikko on taas mennyt ihan hurjaa vauhtia, tuntuu, ettei ole kerennyt ihan vain olla missään vaiheessa. Nyt, kunhan saan tämän postauksen kirjoitettua, heitän tietokoneen syrjään ja rentoudun loppuillan sarjojen parissa. Miettikää muuten, enää viisitoista viikkoa jouluun! 

Viikon stressin aihe: Koko viikon olen yrittänyt metsästää itselleni mustaa, ihan simppeliä mekkoa, eikä mistään tuntunut löytyvän. Vihdoinkin eilen löysin H&M:ltä ihan ok -mekon, vaikka ei se täysin vastannutkaan odotuksiani... Saipa nyt ainakin sen stressin aiheen suljettua pois, jes!

Viikon biisi: Katsoimme eräänä iltana YouTubesta vanhoja Karuselli- ja Tenavatähti-klippejä, ja siellä eteen osui Antti Annolan esittämänä kaunis kappale Sudet. Kappaleesta tuli heti muistoja mieleen lapsuudesta, ja kuinka lauloimme sitä ala-asteen musiikin tunneilla. Ai että. Niin ihana.

Viikon löytö:, jos nyt näin voi sanoa, haha! Löysin nimittäin torilta ihan järjettömän makeita mansikoita! En edes tiennyt, että mansikoita voi saada vielä tähän aikaan vuodesta, ja vielä noin hyvänmakuisia. Oli ehdottomasti sen kuuden euron arvoisia.

Viikon kivoin juttu: Parhaat kaverini Jenna ja Nana tulivat meille viikonlopuksi, ja me juhlistimme mun tulevia synttäreitäni ysäriteemalla. Tarjolla oli kaikkea, mitä pienenä söimme, musiikkina tietenkin 90-luvun hittejä sekä meikit ja vaatteet taiteilimme teeman mukaan. Harmi vain, ettei tullut otettua kuvia, vaikka tarkoitus olikin.

Viikon piristys: Lehdet ovat pikkuhiljaa muuttaneet värejään punaisiksi ja keltaisiksi, jee! Syksy on ehdottomasti kivoin vuodenaika, eikä vähiten väriensä puolesta!

Millainen viikko sulla on ollut? :-)

8 kommenttia:

 1. Arhh, ei vielä joulujuttuja! :D Harmittaa jo tää alkanut syksykin, kun en yhtään tykkää pimenevistä illoista ja kylmästä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no sähän oot sitten mun vastakohta tässä asiassa :-D Mä suorastaan rakastan syksyä ja joulua!

   Poista
  2. Mä oon monta kertaa todennut isännän kanssa, että asutaan ihan väärässä maassa (talvisin), kun kumpikin viihtyy lämmössä ja auringossa :D Heti iskee kauhea masis, kun alkaa viiletä! :o

   Poista
  3. Haha, voi ei :-D No onneks vielä on aika lämmintä, teijän vaan pitää nauttia täysin rinnoin siitä :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)