18. syyskuuta 2016

VIIKKOKATSAUS 37/16

IMG_20160912_202817

Maanantaina oli viikon tapahtumaköyhin päivä - taisinpa viettää sen aika pitkälti tietokoneen ja telkkarin ääressä. Maikkarilla alkoi uusi sarja Ex-onnelliset, jota odotin mainosten perusteella todella paljon. Aikamoinen pettymys se sitten loppujen lopuksi oli, ainakin ensimmäisen jakson perusteella. No, ehkä seuraava jakso on parempi.

IMG_20160913_193406

Tiistaina junailimme Tarun kanssa itsemme jälleen kohti Etelä-Pohjanmaata. Oon muuten pistänyt merkille, että mun silmäni kuivuvat ja punoittavat aina junamatkan jälkeen, mistähän moinen voisi johtua? Olen kyllä allerginen kissoille ja koirille, niihin silmäni reagoivat melko samalla tavalla, mutta paljon hitaammin. Junaillessa riittää jo tunninkin junassa istuminen. Inhottavaa.

IMG_20160914_161006

Keskiviikkona lähdimme ostoksille Tuurin kyläkauppaan. Mukaan sieltä tarttui muutama ihanan värinen lankarulla, joista yksi näkyykin tämän postauksen lopussa, sekä pari hoitoainetta ja hiusväri. Ennen Keskiselle lähtöä kävin nappaamassa pari kuvaa läheiseltä pellolta ja totesin siinä itsekseni (tai no, Snapchat-seuraajilleni), että tuollaisissa heinäpaaleissa on vain jotain käsittämättömän siistiä. Ootteko samaa mieltä?

IMG_20160915_155255

Torstaina oli syntymäpäiväni, ja mittariin tärähti tänä vuonna hurjat 24 vuotta. Jostain syystä podin kauheaa ikäkriisiä, kun tajusin, että olen elänyt jo noinkin kauan, haha! Synttäreitä vietimme niinkin hurjasti, kuin katsellen How to be Single -elokuvaa ja syöden Tarun leipomia sämpylöitä. Hurjaa!

IMG_20160916_172052

Perjantai kului hyvin surullisissa merkeissä, kun saattelimme mamman viimeiselle matkalleen. Mamma oli viimeinen elossa ollut isovanhempamme, ja nyt hänkin on poissa... Toivottavasti kerran kohdataan. Illalla oli pakko katsoa Vain elämää, vaikka en juurikaan innostunut tämän vuoden artisteista. Täytyy myöntää, että kyllähän illan aikana ihan kivojakin versioita kuultiin.

IMG_20160917_212642

Lauantaina äiti ja iskä toivat meidät takaisin kotiin Tampereelle. Matkan varrella pysähdyimme Ylöjärvellä Elossa kiertelemässä kauppoja. Tällä kertaa kaupoista ei tarttunut mukaan muuta kuin muutama hiustenhoitoputeli, mutta ehkä parempi niin. Illalla oli ihanaa päästä pitkästä aikaa Wuppiin ja kotimatkalla piti hetkeksi jäädä ihastelemaan Tammerkosken rakkaussiltaa. On Tampere vaan kiva paikka.

IMG_20160918_122415

Tänään en ole kerennyt vielä juuri mitään tehdä. Aamu on lähtenyt hitaasti käyntiin aamupalaa syöden ja postausta kirjoitellen. Kunhan saan tämän julkaistua, voisin ruveta keittelemään jotain ruokaa, neuloa sukat valmiiksi ja katsoa eiliseltä rästiin jääneet Haluatko miljönääriksi ja Posse -jaksot.

Mitäs teidän viikkoo on kuulunut? :-)

6 kommenttia:

 1. Junissahan on (ainakin osassa) niitä allergiavaunuja? Kannattaa kysellä niitä :) ainakin olen niin kuullut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no hyvä tietää! :-) En yhtään tiiä, että mikä siellä allergisoi, mut inhottavaahan se aina on, kun silmät kuivuu...

   Poista
 2. Voisko olla et se junan ilmastointi vaikuttaa sun silmiin? :o Junissa ja lentokoneissa voi olla aika kovatkin puhallukset jotka helposti kuivattaa silmiä ja saa ne tuntumaan just siltä kun ois allerginen reaktio :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tuota joku muukin epäili... Ehkä se sitten johtuu siitä. Aiemmin ei oo tullut matkustettua junalla tai lentokoneella ihan hirveästi, mutta nyt matkustan pari kertaakin kuukaudessa, kun asun niin kaukana mun vanhemmista. Ehkä pitää hommata jotain silmätippoja tms :-)

   Poista
 3. Veikkaan kans voimakasta koneellista ilmastointia. Koita ens kerralla laittaa kostuttavia tippoja ennen junamatkan ja vaikka aikanakin ja katso auttaako :)

  Ja onnea myöhästyneesti :) ja otan osaa mamman vuoksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kokeilla niitä, kiitti vinkistä! :-)

   Kiitos ja kiitos!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)