3. lokakuuta 2016

AIKALISÄ

IMG_20160923_001916 IMG_20160923_002037

Moi vaan moi! Moni varmasti huomasikin, ettei eilen tavalliseen tapaan tullutkaan viikkokatsauspostausta. Vielä eilen aamulla olin sitä mieltä, että tottahan toki mä tuon postauksen kirjoitan, miksi en kirjoittaisi. Kuitenkin mitä pidemmälle päivä eteni, sitä ahdistavammalta ja vaikeammalta tuntui avata Blogger ja raapustaa postaus. Mietin, että ei mulla ole mitään sanottavaa, että viikko on ollut ihan niin tylsä kuin aina ennenkin, vaikka todellisuudessa viikko olikin ihan kiva.

Samalla aloin miettimään blogiani ja postauksiani. Totesin, etten ole pitkään aikaan ollut tyytyväinen blogiini. Tuntuu, että koko blogi junnaa vain paikoillaan, ja erityisesti nuo viikkokatsauspostaukset. Ihan kuin viikko toisensa jälkeen kirjoittaisin vain saman postauksen, yhä uudestaan ja uudestaan. Saan kyllä paljon kommentteja viikkokatsauksista, kuinka te tykkäätte lukea niitä, mutta musta itsestäni tuntuu siltä, että olisi tauon paikka.

Päätin siis ottaa pienen aikalisän ja jättää ainakin viikkokatsaukset lokakuun osalta kirjoittamatta. Menen tässä kuussa pariksi viikoksi vanhempieni luo, ja siellähän se netin ja tietokoneen toimiminen on vähän niin ja näin, joten todennäköisesti silloin en olisi kuitenkaan saanut katsauksia kirjoitettua. 

Saattaa olla, että kirjoitan muutaman satunnaisen postauksen tämän kuukauden aikana, jos siltä tuntuu, mutta ainakin viikkokatsaukset saa jäädä pienelle tauolle. Toivotaan, että marraskuussa saan niihin taas uutta potkua! 

Kiitos, kun ymmärrätte. :-)

8 kommenttia:

 1. Ei blogin kirjoittaminen saa missään tilanteessa koskaan olla pakkopullaa! Vaikka me kauheesti sun blogia tykätäänkin lukea ja kuulla kuulumisia ja suosikkeja yms, niin ei se silti saa olla semmosta, että sitä ei tee ns. mielellään! Toivottavasti pieni aikalisä auttaa ja saat taas uutta intoa - ja jos ei auta, niin minkäs sille mahtaa! :)

  Ootko ajatellu missään kohtaa siirtyä kokonaan vloggaamiseen? Sulla olis siihen kyllä hyvät lähtökohdat ja ainakin vaikutat tosi rennolta ja luonnolliselta niissä.. ehkäpä siitä urkenis sulle uus polku? :)

  Pidä rentouttava loma, se tekee välillä ihan hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista! Jotenkin jännitti hirveesti julkaista tätä postausta, vaikka tiiänkin, että tää on tällä hetkellä parhain päätös. Kiva kuulla siis, että lukijoilta löytyy ymmärrystä :-)

   Joo, itse asiassa oon miettinyt, mutta tykkään tavallistenkin postausten tekemisestä niin paljon, että en ainakaan vielä tahdo kokonaan blogia hylätä. Tosin aika videopainotteiseksihan tää blogi on muuttunutkin jo, mutta ainakin vielä tahdon pitää rinnalla myös kirjoitetut postaukset :-)

   Kiitos! <3

   Poista
 2. Hyvä päätös! Komppaan edellistä, blogin ei kuulu olla pakkopullaa. :)

  VastaaPoista
 3. Joo ei mitään paniikkia, kirjoittelet silloin kun siltä tuntuu. :) Tai siirryt vloggaamiseen, ihan miltä sinusta itsestäsi tuntuu!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä päätös! :) Blogi ei saa olla pakkopullaa ja mulle se myös alkoi olemaan.. Lopetin vanhan blogin ja tein uuden blogin, johon postaan oikeesti vaan kun haluan. Ollut tosi onnellinen olo! Mutta tärkeintä on ettet ota mitää paineita tästä hommasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että oot löytänyt sulle sopivan ratkaisun :-) Uskon kyllä, että tämän pienen tauon jälkeen ajatus luistaa paremmin ja jaksaa taas panostaa blogiin :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)