24. marraskuuta 2016

30 YÖTÄ JOULUUN

TRE4

...Voitteko uskoa?! Eli tasan kuukausi enää jouluun! Ja joulukuukin alkaa jo viikon kuluttua. Hullua! Tuntuu, että tänä vuonna joulu on tullut jotenkin yllättäen, kuin salaa. Tokihan mä olen sitä odottanut jo elo-syyskuusta lähtien, mutta jotenkin kuitenkin se pääsi yllättämään. Joulu yllätti bloggaajan, ihan kuin talvi yllättää aina autoilijat, haha!

TRE3

Tänä vuonna mun jouluinnostus on mennyt vähän vuoristorataa. Ensin silloin syksyllä se alkoi hyvin vahvana, jolloin olin yhtä innoissani joulusta kuin pieni lapsi (kröhöm, tai minä...) karkkikaupassa. Päivät kului joulukalenteria ja -sisustusta suunnitellessa sekä öitä jouluun laskiessa. Jossain vaiheessa into lopahti ja tilalle nousi stressi kaikista tekemättömistä asioista. Välillä jopa ajattelin, että olisi joulu jo ohi, että elämä palautuisi "normaalimmaksi". Kyllä, näinkin suuri jouluihminen kokee välillä niin!

TRE6

Nyt taas jouluinnostukseni on ihan huipussaan! Ihana päästä vähän alle kuukauden päästä kotikotiin perheen pariin nauttimaan äipän tekemistä jouluruoista. Nam! Viimeinen kuukausi ennen aattoa on muuten parasta aikaa vuodesta. Silloin aukeaa joulutorit, kirkot täyttyy joulukonserteista ja kaupunki on koristeltu kauniin jouluisaksi. Mikä voisi olla parempaa kuin se?! Nyt saa vain nauttia täysin rinnoin tästä ihanasta ajasta, niin kauan, kuin se kestää. Joulu on ihmisen parasta aikaa. :-)

TRE2

Koska te alatte innostumaan joulusta? Ja mikä teidän mielestänne on parasta joulussa? :-)  
Kuvat viime vuodelta, joulutori aukeaa vasta 3.12.

6 kommenttia:

 1. Tiiätkö, mä alan pikkasen jo lämmetä joululle.. siis ihan vähän vaan, mutta siinä määrin, että jopa odotan sitä! :D Meidän porukat ei tosin enää viime vuonnakaan laittaneet joulukuusta, mikä vähän latistaa tunnelmaa, mutta perheen parissa on kuitenkin aina kiva olla! :) Tosin joulua enemmän mä odotan sitä, että meistä tulee Seinäjokelaisia! Ollaan nimittäin päätetty muuttaa sinne ja tammikuussa laitetaan talo myyntiin! :O :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiva kuulla ;-D Mä en itse asiassa ole varma, oliko meilläkään kotikotona kuusta viime vuonna, mutta toivon, että tänä vuonna on! Aa, te ootte sinne muuttamassa! :o Huh, no tsemppiä paljon muuttopuuhiin ja talon myyntiin! Toivottavasti löydätte mieleisenne kodin Seinäjoelta :-)

   Poista
 2. Mä en koskaan alota joulun odotusta/hehkuttamista ku vasta pari päivää ennen joulukuun alkua :D Pelkään että jos aloitan liian aikaisin niin innostus ja fiilis katoaa juuri silloin kun sitä pitäisi eniten olla, eli jouluna. :P Olin viikko sitten suorastaan raivoissani kun lukiossamme soitettiin joululauluja. :'D Oon ehkä liiankin fanaattinen joulun suhteen :D

  Mutta nyt viimein alkaisi todellakin olla aika alkaa kuunnella joululauluja ja nauttia joulunajasta oi jee! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas aloitan hyvissä ajoin, ja saatan välillä kyllästyäkin, mutta silti aina jouluna on ollut fiilis huipussaan :-D Mutta joo, ymmärrän toki tuonkin puolen asiasta :-)

   Jee, nautihan täysillä!

   Poista
 3. Hei! Blogissani olisi sinulle tunnustus! :)

  http://tassaetnyt.blogspot.fi/2016/11/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)