19. marraskuuta 2016

ALL GOOD EVERYTHING

IMG_20161119_141205 IMG_20161111_200054

Kaikki on kohdallaan, mul on all good everything, kuten Cheek kappaleessaan räpäyttelee. Vaikka en kyseisestä kappaleesta suuremmin välitä, tuntuu se tänään sopivan fiilikseen. Kaikki on hyvin, ainakin just nyt.

Mulla on ollut tässä vähän stressiä sekä työasioista että joulukalenterivideoista, ja pikkuhiljaa molemmat alkavat olla voiton puolella. Kuten moni teistä varmaan tietääkin, mähän oon ollut työttömänä nyt jonkin aikaa, ja lopulta päädyttiin työkkärin kanssa siihen, että lähden hakemaan työkokemusta harjoittelun kautta.

Sain itse päättää työpaikan, josta kysyn harjoittelupaikkaa ja päädyin erääseen kirjakauppaan, joka sijaitsee ihan meidän lähellä. Torstaina soitin kirjakaupan omistajalle ja sovin, että menen käymään siellä myöhemmin samana päivänä, ja muutaman tunnin kuluttua sopimus olikin jo kirjoitettuna. Vielä odotellaan työkkärin päätöstä, että onko työpaikka sopiva ja kaikki muutenkin ok heidän puoleltaan, mutta jos mitään ongelmia ei ilmaannu, pääsen aloittamaan harjoittelun joulukuun alussa. Jes!

Ja sitten oli vielä se joulukalenteri. Siihen täysin valmiina on jo puolet videoista, sekä muutamaan videoon on kuvattu joitakin pätkiä. Loputkin videot on vain kuvausta (ja tietenkin editointia) vaille valmiita, joten lupaavalta näyttää! Kalenteriin tulee myös muutama my day -video, joita luonnollisesti ei ole voinut vielä kuvata. 

Kaiken lisäksi joulu tekee tuloaan kovaa vauhtia, enää 35 yötä jäljellä! Tänä vuonna vähän harmittaa, että joululoma on niinkin "lyhyt", että kerkeän olla Lapualla kotikotona vain muutaman päivän, mutta pääasia kuitenkin on se, että pääsen aatoksi perheeni pariin. Vielä kun lumi tulisi takaisin ja loppuisi nämä ikuiset sateet, niin ihan kaikki olisi kohdallaan!

Mites teillä menee? Joko odotatte innolla joulua? :-)

6 kommenttia:

 1. Hei jes! Onnea työharjottelupaikasta! :) Sieltä saattaa hyvinkin saada vähän jalkaa ovenväliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! :-) Joo, toivotaan! Tai ainakin kokemusta, kun kyllähän se niin menee, et mitä enemmän kokemusta, niin sitä enemmän mahdollisuuksia työrintamalla :-)

   Poista
 2. Onneksi olkoon työharjoittelu paikasta! :) Itse odotan kyllä innolla joulua, ei ole enää kauaan siihen. :)

  https://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) No älä muuta sano, vielä ku kerkeis tulla lunta jouluksi taas :-)

   Poista
 3. Onnea harjoittelupaikasta! :) Täälä kyllä odotetaan joulua ihan täpinöissä! Ja niin odotan kyllä sun joulukalenteriakin, viime vuonna sun kalenteri oli niin kiva. :)

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! :-) Hih, kiva kuulla! Tällä kertaa tosin kalenteri taitaa pyöriä vaan Youtuben puolella... Kai sultakin tulee kalenteri taas tänä vuonna? :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)