7. marraskuuta 2016

LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW

IMG_20161107_134852 IMG_20161105_122924

Valitin juuri viime viikolla ensin Snapchatissa ja sen jälkeen my day -videollani, siitä kuinka tuntuu, että kaikkialla muualla oli jo satanut lunta, mutta Tampereen kadut olivat yhä lumipeitettä vailla. Se valitus tuotti tulosta, sillä lauantaiaamuna maa suorastaan loisti valkeana! Sen jälkeen lunta on satanut hiljalleen, tasaiseen tahtiin yhä enemmän ja enemmän. Ja se on mun mielestäni ihan superkivaa!

Kuten varmaan tiedättekin, mä oon jouluihminen henkeen ja vereen, ja jouluakin on tullut fiilisteltyä jo syyskuusta saakka. Kuitenkaan en ole talvi-ihminen. Oikeastaan, jos ollaan rehellisiä, oon aina vihannut talvea. Siis tähän asti, sillä nyt jokin on muuttunut; tänä vuonna talven tulo on aiheuttanut enemmän hymyä kuin harmistusta, ja luntakin odotin jo tulevaksi paljon aiemmin.

Tietenkään en kaipaa mitään hirveitä paukkupakkasia, mutta mun mielestäni sellainen kiva kymmenisen asteen pakkanen on just jees sää! Tarkenee, ei tule liian kylmä eikä liian kuuma, jos vain pukeutuu oikein. Nyt vaan nautitaan täysin rinnoin tästä säästä, niin kauan, kuin se kestää. Ja hei, jos sä et oo talvi-ihmisiä, niin muista että jo puolen vuoden kuluttua ilma on huomattavasti lämpimämpi ja kesä tulla jolkottelee, hah!

Tykkäätkö sä lumesta ja/tai talvesta? :-)

6 kommenttia:

 1. Hyi mä en tykkää ollenkaan talvesta D: on kokoajan vaan liian kylmä ja pimee...

  Mut kiva postaus ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, noin mäkin ajattelin vielä viime vuonna, mutta sitten jotain tapahtui :-D

   Kiitos paljon! :-)

   Poista
 2. Lumi on kyllä ihanaa <3 -5 astetta pakkasta on mulle kyllä ihan tarpeeks. Pimeys on kanssa pikkasen masentavaa, mutta kyllä se siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! :-) Joo, totta.. Välillä rasittaa, kun tulee niin nopeasti pimee, niin ei kerkeä esim. kuvaamaan videoita tai kuvia luonnonvalossa. Mut on pimeydessäkin oma tunnelmansa silti :-)

   Poista
 3. Mä oon taas talvi-ihminen paljon enemmän kuin jouluihminen :D Odotin lunta jo kovasti ja onneksi se tuli näin aikaisin! Mahtaakohan säilyä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :-D Joo, onneksi näinkin aikaisin saatiin, vaikka tosiaan tuntu, että muissa kaupungeissa oli paljon aiemmin, kuin täällä Tampereella! Tuskinpa tuo ihan pysyvä vielä on, mutta onpahan ainakin hetkeksi vähän valoa maassa :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)