2. marraskuuta 2016

OTA MINUT TÄLLAISENA KUIN OON

IMG_20161023_131821 IMG_20161020_150437 IMG_20161025_184344

"Eikä minua tarvitse muuttaa, eikä tehdä musta parempaa. Tiedäthän sen jo sinäkin, ei musta täydellistä koskaan saa. Sinä valitsit minut, minut, minut, joo ja minut sinä sait. Ota minut tällaisena kuin oon, tällaisena kuin oon."

Ai että, tuntuupa hyvältä pitkästä aikaa avata Blogger ja kirjoittaa. Edellisestä kerrasta on hurahtanut aika lailla tasan kuukausi. Kuukausi aikaa miettiä, pohtia ja harkita. Tehdä listoja plussista ja miinuksista, punnita omia fiiliksiä ja voimavaroja. Kuukausi aikaa katsella elämää muutenkin, kuin kameran linssin läpi. Nähdä omaa elämääkin vähän eri tavalla.

Täytyy myöntää, että tämä pikkuinen aikalisä ei olisi voinut tulla parempaan kohtaan. Lokakuussa on ollut paljon asioita, joita on täytynyt käydä läpi ja käsitellä ihan mun henkilökohtaisessa elämässäni, ja sen lisäksi olen kovaa vauhtia suunnitellut ja kuvannut joulukalenterivideoita Youtuben puolelle, joten blogi olisi joka tapauksessa jäänyt taka-alalle.

Syy aikalisälle oli stressi postauksistani ja postailemattomuudestani, sekä se, etten ollut tyytyväinen blogiini. Erityisesti viikkokatsaukset aiheuttivat stressiä, sillä olin luvannut itselleni ja teille, että ne tulevat viikottain, sunnuntaisin. Siksi päätin, että viikkokatsaukset saavat nyt jäädä. Tiedän, että moni tykkäsi niitä lukea, ja itsekin tykkäsin niitä kirjoitella, ainakin silloin, kun siihen oli inspiraatiota ja oikeanlainen fiilis, mutta aikansa kutakin. Todennäköisesti tulen samantyylisiä postauksia kirjoittelemaan, mutta en viikottain.

Kuuntelin tuota Ota minut tällaisena kuin oon -kappaletta, ja oivalsin jotain. Mun ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta, kuin olen. Ei täällä blogissakaan. Mun ei tarvitse kirjoittaa väkisin, vaan just silloin, kun tahdon. Silloin tekin saatte siitä enemmän irti.

Eli yhteenvetona päädyin siihen ratkaisuun, että annan blogin kulkea omalla painollaan. Postaan, kun siltä tuntuu, en väkisin. Ja voin kertoa, että hyvältä tuntuu... On supermahtavaa olla takaisin!
Sinä valitsit minut, minut, minut - ja minut sinä sait!

Mites teillä menee? :-)

12 kommenttia:

 1. Ihanan vapautunutta tekstiä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se tuntuukin! Pitäis oppia olemaan itselleen armollisempi, eikä vaatia enempää, kuin mihin on voimavaroja :-)

   Poista
 2. - Oih, ihana uusi ulkoasu! Ja miekii sain tekstistä vapautuneen ja rentoutuneen fiiliksen. En tiiä kuulostaako tää nyt jotenkii pervolta tms, mutta otan sinut sellaisena kuin olet xD. Tykkään siis blogista :D.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan hirmu kaipuu takas kirjoittamaan blogia, ehkä munkin pitää alkaa ajattelemaan noin fiksusti, koska onhan se nyt ihan totta!
  Tykkään muuten suuresti tästä uudesta ulkoasusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun blogia onkin ollut ikävä! Joo, niin kauan, kun vaan harrastaa bloggaamista, pitäis osata olla itselleen armollinen, ja tehdä sitä vain silloin, kun se tuntuu hyvältä :-)
   Oi, kiitos paljon :-)

   Poista
 4. Ihanaa kun tulit takaisin, ja uusi asenne on upea, pidä se <3

  VastaaPoista
 5. Kiva saada sut takaisin blogin puolelle :) tosi moni jo kommentoinutkin, mutta sanompa minäkin, että kylläpä tuli ihanan vapautunut teksti ja itsellekin hyvä mieli!

  http://meikkihoperonelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Hihi, ei sen kuulemiseen väsy, eli kiitos paljon! :-)

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)