9. marraskuuta 2016

WISH-OSTOSTEN ESITTELY (VIDEO)

wishes22

Moikka! Kirjoittelin tuossa kesän alussa postauksen mun ensimmäisestä Wish-tilauksestani (klick). Sen jälkeen sitä postausta on luettu viikottain ja se on noussut yhdeksi blogini luetuimmaksi postaukseksi. Tänään, kun taas yksi Wish-tilaus tipahti postiluukustani sisään, tajusin, että voisin kuvata aiheesta myös videon. 

Eli tällä videolla näytän suurimman osan tuotteista, joita olen Wishiltä tilannut, sekä kerron mielipiteeni niistä. Toivottavasti tästä on hyötyä jollekin, joka on pohtinut, tilatako vaiko ei Wishiltä.

Ootko sä koskaan tilannut mitään Wishiltä? :-)

4 kommenttia:

 1. Mäpä oon sen verran velmu, että saatan Wishistä kattella sopiva tuotteet ja etin sitte samat Ebayn puolelta ja tilaan ne sieltä :D Ebayssa saa valkattua niin, että se näyttää esim. vaan ilmaseksi toimitettavat tuotteet, joten käytän sitä ja pääsen inasen halvemmalla :) Mä oon ite aina tilannu paypalilla, mut niillä on se takuu, että jos tuote ei tuu tai siitä tekee reklamaation, ne palauttaa ne rahat takas tilille, eli sekin on ihan ok vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo oikein tykästynyt tuohon paypaliin, joten sen takia tilaan mieluummin Wishiltä, vaikka Ebaysta saiskin vähän halvemmalla :-) Nuo postikulut kuitenkin on niin pienet, että sama se, tilaako (mulle) helposti ihan pikkuisen kalliimmalla, vai vaikeammin halvemmalla :-D

   Poista
  2. Joo välillä miettii, et en tiiä onks se ihan niin hyvä et opetteli ton Ebayn ja paypalin.. :D Nimimerkillä ainakin 3 pakettia taas tulossa.. :D

   Poista
  3. Älä muuta sano :-D Mullakin on tällä hetkellä 10 tuotetta tulossa... Ehkä pitäis vähän rajoittaa :-D

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)