1. joulukuuta 2016

JOULUKUU

paita kynttila

Joulukuu on vihdoinkin täällä! Sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että 23 yön kuluttua on jouluaatto, jota minä ja varmasti moni teistäkin on odottanut jo pitkän tovin ajan. Joulukuun alku tarkoittaa myös erilaisten joulukalenterien korkkausta, ja tänä vuonna teenkin joulukalenterin blogin sijaan YouTube-kanavalleni

Videoita tulee siis päivittäin jouluaattoon saakka, ja pyrin siihen, että video tulisi julki aina kello 12. Blogiin en niitä linkitä, koska ajattelin joulukuun aikana tehdä myös normaaleja blogipostauksia, joten olisi tylsää, jos ne hukkuisivat videopostausten alle. Jos sua kiinnostaa tuo joulukalenteri, tilaa mun kanavani tai tykkää blogin Facebook-sivusta, niin näet niiden kautta videot.

Joulukuu on muutenkin jännittävä tänä vuonna, sillä aloitan työharjoittelun noin viikon kuluttua. Jostain syystä jännitän sitä todella paljon, vaikka tiedän olevani hyvä myyntityössä ja asiakaspalvelussa, mutta silti... Uskon kuitenkin, että kaikki menee hyvin ja että viihdyn siellä! En tiedä, miten työt tulevat vaikuttamaan blogiini ja Youtube-kanavaani, sillä olen yleensä valoisan ajan töissä. Onneksi kuitenkin viikonloput ovat vapaat, joten toivon mukaan silloin ehdin ottamaan kuvia ja videoita talteen. Onko teillä muuten jotain toiveita, millaisia postauksia tahtoisitte nähdä täällä blogissa? 

Millainen joulukalenteri sulla on, suklaa-, arpa- vai kenties blogikalenteri? Jos sulta löytyy blogi- tai vlogikalenteri, niin linkitähän ihmeessä se mulle, niin käyn kurkkimassa :-)

6 kommenttia:

 1. Ois kiva jos linkkailet tänne vaikka kerran viikossa ne joulukalenterin videot aiheineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, se vois olla ihan hyvä idea... Pitääpä miettiä :-)

   Poista
 2. Multa löytyy tänä vuonna ekaa kertaa blogijoulukalenteri täältä --> http://jennyjmoments.blogspot.fi/ Odotan innolla myös sun jouluisia postauksia ja videoita :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa et säkin teet joulukalenterin :) Pitää mennä kattoo noita sun videoita! Ja hei tsemppiä työharjoitteluun <3

  T. Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)