9. joulukuuta 2016

KYSYVÄ EI TIELTÄ EKSY

kysy

Totesin tuossa keskiviikkona julkaistussa my day -videossani, että katsojat saavat laittaa kysymyksiä alle, jos tahtovat, että teen joskus Q&A-tyyppisen videon. Siitä sitten tuli mieleen, etten ole pitkään aikaan toteuttanut tällaista kysymys-vastaus -postausta bloginkaan puolelle, joten sehän menee siinä mukavasti samalla! 

Eli siis jos teillä on ihan mitä tahansa kysyttävää, niin nyt saa kysyä! Jos kysymyksiä tulee tarpeeksi, niin vastaan osaan kysymyksistä blogipostauksessa ja osaan videolla, mutta jos kysymyksiä tulee vain muutama, niin otan ne mukaan videolle. Aikaa kysymyksille on ainakin muutama päivä, riippuen siitä, milloin kerkeän niihin perehtymään.

Ei muuta kuin kysymyksiä tulemaan :-)

15 kommenttia:

 1. - Miten uskosi alkoi? Näkyykö usko jokapäiväisessä elämässä? Minkä kokoisessa asunnossa asutte Tarun kanssa? Kumman idea oli muuttaa kämppiksiksi? Oletko koskaan seurustellut? Tykkäätkö tytöistä vai pojista? Miksi aloitit bloggauksen / vloggauksen? Mistä ostat ihanat vaatteesi? Värjäät usein hiuksiasi, onko värjäyksellä jokin tarkoitus? Ketä bloggaajia / vloggaajia seuraat? Tutustutko helposti uusiin ihmisiin? Mitä kouluja olet käynyt? Oletko ajatellut, että tapaisit lukijoitasi? Oletko saanut ilkeitä kommentteja yms? Eiköhän tässä ollut tarpeeksi kysymyksiä :D. Odottelen innolla vastauksia.

  VastaaPoista
 2. Seurusteletko? Millainen on unelmamiehesi? Jos sun pitäisi muuttaa Suomesta johonkin muualle, mihin muuttaisit? Jos saisit olla päivän ajan joku muu, kuka olisit? Jos sun pitäisi luopua vuodeksi puhelimesta, tietokoneesta tai televisiosta, mistä luopuisit? Onko sulla Tarun lisäksi muita sisaruksia? Mitä kaikkia kieliä osaat?

  VastaaPoista
 3. Onko bloggaaminen tai tubettaminen muuttanut sua jotenkin ihmisenä, miten?
  Haluaisitko blogata tai tubettaa ammatiksesi?
  Onko sulla esikuvia blogimaailmassa tai Youtubessa, joista otat mallia ja joita katot ylöspäin, ketä?
  Jos et bloggaisi tai tubettaisi, mitä tekisit sen tilalla?

  VastaaPoista
 4. Teija vei melkein kaikki mun kysymykset! :D :D Mäkin olisin kiinnostunut sun kouluhistoriastasi ja siitä, miten päädyitte Tampereelle? :) Voisitko joskus muuttaa takaisin Etelä-Pohjanmaalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kiva tietää, että on mielenkiintoisia kysymyksiä tulossa :-D Ja kiitos kysymyksistä :-)

   Poista
  2. - Sori, Elisa Kristiina :D. HiH.

   Poista
 5. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sulla on? Mistä haaveilet? Mikä on sun lempikuukausi? Mitkä asiat on sulle elämässä tärkeimpiä? Mikä on elämän tarkoitus? Teitkö uuden vuoden lupauksia, toteutuivatko ne?

  VastaaPoista
 6. Mitä seurakunta merkitsee sulle? Onko sun perhe uskossa? Jos ei niin miten sun vanhemmat suhtautuu sun uskoon?

  VastaaPoista
 7. Millainen olet luonteeltasi?
  Ajattelitko vielä joskus opiskella lisää?
  Jos sun pitäisi loppuelämäsi olla tietyn ikäinen, minkä ikäinen olisit? Miksi?
  Mielestäsi parhaat blogit ja Youtube-kanavat? Suosituksia hyvistä Snapchattaajista?
  Mitä sulle kuuluu just nyt?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)