24. joulukuuta 2016

LAHJA TEILLE

arvonta1 arvonta2 arvonta3

Morjens ja ihanaa jouluaattoa ihmiset! En tiedä kuinka moni teistä on jo kerennyt katsomaan mun tämän päivän joulukalenteriluukkuni, mutta siinä tosiaan järjestin pienen arvonnan katsojilleni kiitokseksi siitä, että he ovat katsoneet ja kommentoineet joulukalenteriani ahkerasti. 

Halusin laajentaa tämän arvonnan myös teille, vaikka en tiedä kuinka moni teistä on joulukalenteriani edes seurannut. Mun oli tarkoitus jakaa viikottain joulukalenterivideot tänne blogin puolelle, mutta se vähän jäi kaiken kiireen ja hössötyksen keskellä. No, joka tapauksessa saatte osallistua, katsoitte sitten kalenteriani tai ette, haha. 

Arvonnasta voitte voittaa - kuten kuvista näkyy -kasan ihania karkkeja, kaksi söpöä kaktus-lasia ja kuulokkeet. Saattaa olla, että keksin siihen vielä jonkin kivan yllärin, mutta ainakin nyt nuo löytyy paketista. Vaikka lahja onkin vaatimaton, toivon sen piristävän sitä, kuka ikinä sen voittaakaan.

Eli tässäpä nämä arvonnan säännöt:

1. Jätä kommentti, jossa kerrot, mikä joulukalenterivideoistani oli sun lempparisi. Jos et ole katsonut lainkaan kalenteriani, senkin saa kertoa.
2. Laita kommentin perään jokin väylä, jonka kautta saan suhun yhteyden, jos voitat, eli esim. sähköpostiosoite tai Instagram-nimimerkki.
3. Aikaa osallistua on 1.1.2017 saakka.
4. Alaikäiset kysykäähän vanhemmiltanne lupa osallistumiseen, ettei sitten koidu mitään ongelmia kenellekään :-)

Ihanaa joulun aikaa ja onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! :-)

15 kommenttia:

 1. Ihana arvontaidea! Itse en valitettavasti ehtinyt katsomaan kuin muutaman videoistasi, mutta nyt joululomalla, kun on enemmän aikaa, niin varmasti katson kaikki loputkin. Ainakin Essencen meikkien testausvideo sekä kaikki diy-jutut vaikuttaa tosi kivoilta :)

  lea.bjorn@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Väärin kuullut laulunsanat

  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Suosikkini on VASTAUKSET KYSYMYKSIIN | LUUKKU 22. Siinä tuli hyviä vastauksia hyviin kysymyksiin!
  Mukana kivassa arvonnassa.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Aina ei onnistu... Hauskaa sivuun vilkuilua ja kieliharjoitteita :D
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. - Minust kaikki nää videot oli ihan ihania, koska oot taitava ja aito ihminen. Mutta ite tykkäsin siitä missä on pilalle menneitä otoksia, aina ei onnistu- siis. Sai ite nauraa mukana :D. t85onnelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin kokonaisuudesta, oli oikein kivaa viihdykettä joka päivälle. Kestosuosikkini on väärin kuullut laulunsanat ja kivan lisämausteen videoihin on tuonut Tarun mielipiteet :)!

  VastaaPoista
 7. Apua, kauheen vaikee valita, kun tykkään kaikista :D Mutta sanotaan nyt sitten vaikka toi "Aina ei onnistu", koska se sai hyvälle tuulelle ja mä vaan niin rrraaakastan pilalle menneitä otoksia! :D (Spoilaan itteäni kaikkien sarjojenkin kanssa, kun menen kattomaan bloopersseja :DD)

  3lsukk@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Henna28
  Tykkäsin kaikesta, väärin kuullut laulunsanat oli erinomainen, eli se oli parasta. Upea palkinto. Hyvää Uutta vuotta 2017.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Väärin kuullut laulunsanat oli ainoa minkä katsoin!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Katoin vaan ne ekat videot mitä tänne linkkailin, niin niistä suosikki oli se joulun tämä vai tuo. pirpana-@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana kivassa arvonnassa! Tykkäsin Glitterin joulukalenterin sisällön esittelystä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana ihanassa arvonnassa, väärin kuullut laulunsanat oli hauska :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana ollaan! :) Itse tykkäsin eniten TESTISSÄ ESSENCEN MEIKIT 2, koska käytän Essencen meikkejä ja on mielenkiintoista aina kuulla muiden mielipiteitä kyseisistä meikeistä. Niina_93_2@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 14. Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja heti välittömästi mukaan arvontaan =). Käynpä lukaisemassa noita kalenteripostauksia.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Auber
  Mukana kivassa arvonnassa. Tykkäsin Glitterin joulukalenterin sisällöstä, katson lisää myöhemmin kun on aikaa.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)