8. tammikuuta 2017

WISH-OSTOSTEN ESITTELY 2 (VIDEO)

wwwish

Morjensta pöytään ja hyvää tätä vuotta! On se hyvä, etten tehnyt uudenvuodenlupausta, että panostan enemmän blogiini tänä vuonna, kun alkukin on näin lupaava, hah. Unohdin tosiaan täällä ilmoittaa, kuka voitti joulukalenteriarvontani, vaikka tarkoitus olikin. Eli voittaja löytyi Youtube-kommenteista nimellä Jasssmina. Kuvasin arvontatilanteen my day -videoni loppuun, joten jos sen tahtoo nähdä, se löytyy täältä (klick)!

Uudenvuodenlupauksista puheen ollen tein videon myös vuoden 2017 suunnitelmistani. Kyseessä on enemmänkin bucketlist tälle vuodelle, kuin lista uudenvuodenlupauksista, ja tarkoituksena olisi vuoden lopussa käydä lista läpi ja saada jonkinlainen rangaistus niistä kohdista, jotka jäivät toteuttamatta. Jos haluat sen videon nähdä, löydät sen täältä (klick)!

Ja sitten vielä tämän postauksen aiheeseen, eli siis filmasin taas vaihteeksi videon, jossa esittelen Wish-ostoksiani. Pitäisi varmaan rajoittaa vähän tuota Wishiltä ostelua - oikeastaan mun bucketlistalla on kohta, että olen kuukauden Wish-lakossa jossain vaiheessa tänä vuonna... - kun tuossakaan ei ole kaikki, mitä olen sieltä tilannut sitten edellisen Wish-videoni jälkeen... Hups, haha! No, toivottavasti tykkäätte videosta!

Ootteko te tilanneet mitään Wishiltä? Tai teittekö minkäänlaisia uudenvuodenlupauksia? :-)

4 kommenttia:

 1. - Mie kerran yritin tilata Wishiltä niitä matta huulipunia, joita siekin tilaat mutta ei mennyt tilaus edes läpi, vaan rahat palautettiin tilille parin päivän päästä. Muutenkin omasta mielestä vähän sekanen tuo tilaus homma. Tai todennäköisempää on se, että en osannut vain tehdä sitä oikein :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :-D Mun mielestä se tilausjuttu on ihan simppeli, ja mä oon aina tilannut sen puhelinsovelluksen kautta ja ottanut laskulla, eikä oo ollut mitään ongelmia :-)

   Poista
  2. http://doseofcolors.com/
   Jos ne matkis noita ��

   Poista
  3. Aa, no todennäköisesti joo :-D En oo koskaan kuullutkaan noista!

   Poista

Jokainen kommentti on tervetullut. Kiitos! :-)